Aanmeldformulier Werkplekonderzoek en -training online

Zit je medewerker even niet zo lekker op zijn (werk)plek, vanwege lichamelijke klachten? Of wil je een check om overbelasting te voorkomen? Geen probleem, wij helpen je. Ook op afstand! Kies voor een Werkplekonderzoek en -training online.

Werkplekonderzoek en -training online

De Werkplekonderzoek en -training online is een videoconsult van 60 minuten voor medewerkers die klachten ervaren of vragen hebben. Naast het videoconsult ontvang je een rapportage van de bevindingen en concrete adviezen voor de bedrijfsarts en medewerker. Investering: €195,00 per Werplekonderzoek en -training.

In de regel is 1 videoconsult voldoende. Indien nodig volgen er max. 2 vervolgafspraken van 45 minuten, à €97,50 (excl. btw) per vervolgafspraak.

Videoconsult

Tijdens een videoconsult ziet én spreekt je medewerker een bedrijfsfysiotherapeut via een videoverbinding. Deze verbinding is extra beveiligd omdat er privacygevoelige gegevens worden besproken.

Waarom ?

LIJV helpt je medewerker bij het verbeteren van de werkplek, werkhouding en werkwijze. We geven inzicht in hoe je op een makkelijke manier gezond kunt werken. Zonder poespas.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.