De Dommel

Beter in je vel

Fysiek en mentaal fit, slaap in relatie tot werk en persoonlijk leiderschap, daar weten we alles van. Dagelijkse en complexe uitdagingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid brengen wij terug tot inspirerende eenvoud. Dit doen we met ons team van trainers en coaches verspreid over heel Nederland.

Wij helpen jou en je organisatie om handen en voeten te geven aan jullie missie op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Onze diensten maken we voor jouw organisatie op maat. Zo sluit wat we doen aan bij jullie organisatie en cultuur. Daardoor beklijft het beter en levert wat we doen duurzame resultaten op.

Adresgegevens

Lijv b.v.
De Kleine Elst 21
5246 JK Rosmalen

Telefoon
073 – 6890790

E-mail
info@lijv.nl

Overige gegevens

IBAN
NL25RABO0123548020

BTW
NL8007.99.938.B.01

KVK
16066908

Hoe houd je medewerkers duurzaam inzetbaar?

Mis niks over verzuim verminderen, productiviteit verhogen en mentaal en fysiek fitte medewerkers. Meld je aan voor de LIJV Nieuwsbrief en blijf ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen bij een ‘lekker werkende’ organisatie?

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.