Phone: +0(123) 456 78 90 Email: dynamicpress@gmail.com
Fysiek fit

Training Gezond (beeldscherm)werk

Stimuleer gezond (beeldscherm)werk

Zitten je medewerkers, druk als ze zijn, erg lang achter hun beeldscherm? Zonder pauze en zich nauwelijks bewust van hoe ze zitten? Dan liggen fysieke klachten op de loer. LIJV leert je medewerkers de gezondheidsrisico’s van werken met de computer herkennen, beperken en voorkomen.

Voorkom verzuim

Met onze training Gezond Beeldschermwerk geven we jouw medewerkers inzicht in gezond (werk)gedrag en praktische handvatten om dit zelf toe te passen. Dat betekent minder kans op klachten en/of verzuim dat je handenvol geld kost.

Hoe doen we dat?

De aanpak van LIJV richt zich op groei van binnenuit. Naast voorlichting en instructie over gezond beeldschermwerk, geven we je medewerkers inzicht in hun eigen (werk)gedrag en bieden we ze de kans daarvan te leren. Met de praktische tips en tools die de medewerkers tijdens het programma krijgen, hebben en houden zij grip op hun gezondheid.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Remco van der Graaf
Training op maat

Iedere organisatie is uniek en daarom gaan wij voor een training op maat, gebaseerd op jouw wensen en doelen. Zo kan een training ‘Gezond Beeldschermwerk’ er bijvoorbeeld uit zien:

  • Een workshop (max. 12 deelnemers)
  • Een individuele werkplekscan
  • Een persoonlijk actieplan voor iedere deelnemer
  • Online begeleiding om ervoor te zorgen dat het nieuwe gedrag een blijvertje is.
Incompany

Je medewerkers hoeven de deur niet uit. De training vindt plaats bij jou op locatie, zodat iedereen na het programma weer lekker verder kan werken.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.