Phone: +0(123) 456 78 90 Email: dynamicpress@gmail.com
Mentaal fit

Mindul aan het werk

Rust in je hoofd

Je organisatie is volop in beweging. Er verandert veel, zowel intern als extern. De zekerheden en verwachtingen van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. Dat kan bij medewerkers zorgen voor onrust ‘in het hoofd’.

Mindful aan het werk

Zowel op het werk als thuis zijn onze gedachten vaak bezig met de toekomst. ‘Ik moet die vergadering nog voorbereiden’, ‘morgen moet dat rapport af’. Tijdens Mindful aan het werk leren we je medewerkers om hun aandacht aan het nu te geven. Daardoor is het makkelijker om focus te houden en beter te presteren.

Hoe doen we dat?

De aanpak van LIJV is gericht op groei van binnenuit. We helpen medewerkers zichzelf te helpen. Dat doen we door het geven van inzicht en het aanreiken van en oefenen met fysieke en mentale technieken om rust te vinden. En door het gebruik van duurzame gedragsverandering, waardoor medewerkers na afloop zelf vooruit willen en kunnen.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Mentaal Herstel

Brenda Wijns

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Trainingsprogramma

Coaching en training van LIJV is altijd op maat. Een voorbeeld van ‘Rust in je hoofd’ is een interactieve groepsworkshop van 3 uur. Daarbij gaan we aan de gang met persoonlijke bronnen van onrust en de effecten daarvan op het werk. We oefenen met fysieke en mentale technieken om rust te vinden. En we sluiten af met hoe de medewerkers hier zelf mee vooruit kunnen. Vaak zetten we een persoonlijk actieplan en een buddy-systeem in.

Aanvullende modules

Naar behoefte kan de workshop worden uitgebreid met individuele coaching

Waar vindt het programma plaats?
  • De workshop vindt bij jou op locatie plaats.
Van start

We starten altijd met een intake. Zo krijgen we samen een beeld van wat je wilt bereiken binnen je organisatie. Op basis daarvan maken we een workshop op maat.

Vul het formulier in en wij nemen contact op om een intake te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.