Mentaal fit

Persoonlijke coaching

Meer plezier en energie in je werk en leven

Natuurlijk, als werkgever wil je dat je medewerkers topprestaties leveren, bruisen en het beste uit zichzelf halen. Maar wat als je medewerker niet zo lekker in zijn vel zit? Zich futloos voelt?

(Vitaliteits)coach

Een intake met een coach kan dan verhelderend zijn. Je medewerker komt samen met de coach tot inzicht wat zijn of haar manier van leven en werken is. En hoe je medewerker daarin voor zichzelf zorgt, fysiek en mentaal.

Persoonlijk actieplan

Hoe zou je medewerker het graag willen hebben? De coach inspireert je medewerker met kennis en ervaring, andere keuzes te maken voor zichzelf. En laat zien hoe een persoonlijk actieplan helpt om concrete, haalbare stappen te zetten naar een vitaler en blij leven.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Slaap

Irma Leijten
Van start

De intake duurt 1,5 uur.

Is extra coaching nodig om het energieniveau van je medewerker te herstellen of te verbeteren? Dan kan dat natuurlijk ook. Na de intake ontvang je van ons een offerte voor de vervolgsessies.

Optioneel

24 uurs HRV-meting (Hart Ritme Variatie; interval tussen hartslagen)

Heeft je medewerker last van stress, vermoeidheid of burn-outklachten? Dan is een 24 uurs HRV-meting aan te raden.

De HRV-meting is een registratie van de fysieke en mentale activiteit – rustverhouding. In combinatie met een 24-uurs dagboek waarin de medewerker zelf activiteiten, vermoeidheid en gemoedstoestanden registreert, geeft dit objectief inzicht in waar energieopbouw en energieverlies optreden. Het geeft ook inzicht in de kwaliteit van herstel tijdens de nachtrust.

Let op: de HRV-meting is alléén mogelijk i.c.m. een intake persoonlijke coaching.

Waar vindt de coaching plaats?

Op de werklocatie óf in Rosmalen. De keuze is aan jou.

Wil je weten of coaching iets voor je medewerker is? Vul het formulier in en wij nemen met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.