Nieuws uitgelicht home - groen

Blog: Een skiduim!

Zoals de naam al doet vermoeden, komt de skiduim vaak voor bij skiërs. Toch is dat niet altijd zo. Een skiduim ontstaat wanneer de duim wordt overrekt. In dit blog vertelt handtherapeut Mieke van der Steen meer over de oorzaak, de symptomen én hoe je deze vervelende blessure kunt behandelen.

Locatie Chopinstraat tijdelijk verhuisd

Per 28 februari 2022 is LIJV Den Bosch, locatie Chopinstraat, tijdelijk verhuisd. Op slechts enkele minuten van onze vertrouwde locatie, hebben we op de Jacob van Maerlantstraat 100, ook in Den Bosch Zuid, een pand gevonden om onze dienstverlening voort te zetten tijdens de verbouwing van het pand aan de Chopinstraat. LIJV is en blijft het vertrouwde adres voor de beste fysiotherapeutische zorg en trainingen om álles uit je lijf te halen! Daar verandert niets aan. Vanaf 28 februari 2022 zien wij je graag op onze nieuwe locatie.

DBZ en De Dommel zijn LIJV

Al sinds 1 januari 2020 bundelen DBZ Fysio en Fysiotherapie en Handencentrum De Dommel, de krachten. De hoogste tijd om dit te onderstrepen met een naamswijziging. Op 1 november 2021 gaan wij de toekomst tegemoet met één nieuwe naam: LIJV Fysiotherapie en training. Deze naam drukt kort en krachtig uit waar wij voor staan en waar wij voor gaan.

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.