Slaap

1 op 1 slaapcoaching

Haal weer alles uit het leven!

Is slapen bij jou niet meer wat het geweest is? Of ben je vergeten hoe het voelt om uitgerust aan de dag te beginnen? Blijf niet onnodig worstelen met slaapproblemen.

Uitgerust aan de dag beginnen

We weten hoe fijn het is om lekker te slapen. En hoe je je voelt als dat niet meer lukt. Hoe je jouw leven aanpast aan het niet-slapen. Van het vermijden van sociale activiteiten tot heel vroeg naar bed gaan. Zodat je tenminste ‘uren’ kan maken. Of juist heel laat, want ‘anders lig je toch maar wakker’. Om ’s ochtends te constateren dat het weer niet is gelukt om lekker te slapen. Wij hebben al veel mensen weer aan de gezonde slaap geholpen. En we helpen jou graag om voluit en met energie te leven mét een goede nachtrust.

Hoe doen we dat?

De essentie van slaap is niets doen. Geen pillen, poeders, rituelen of ander gedoe. In 5 stappen leren we je om ‘niets te doen’. We maken daarbij gebruik van Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze aanpak is bewezen effectief. ACT helpt goed bij slaapcoaching, omdat je leert te stoppen met vechten en op een andere manier te kijken naar wat er is. En daar heb je ook lol van op andere onderdelen van je leven.

Al onze slaaptrainers en -coaches zijn ACT-gecertificeerd.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Slaap

Irma Leijten

Onze expert Slaap

Aline Kruit
1-op-1 slaapcoaching

In 1-op-1 sessies ga je aan de slag. Onze slaapcoach begeleidt en ondersteunt je. Na iedere sessie bekijken we samen wat een goede volgende stap is.

Waar vindt het programma plaats?

We verzorgen 1 op 1 slaapcoaching in Rosmalen, Oosterbeek, Bunnik, Utrecht, Rotterdam, Oegstgeest, Hoorn, Meppel, Zwolle en Valkenburg (Limburg). Telefonisch of online coachen is ook mogelijk.

Waarom ?

Met bewezen effectieve coaching gebaseerd op Acceptance & Commitment Therapy helpt LIJV medewerkers met slaapproblemen. Die beter willen slapen, beter willen presteren en zich fitter willen voelen.

Van start

Wil je weten of 1-op-1 coaching iets voor jou is? Of wil je starten met slaapcoaching?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een (telefonisch) oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.