Online
Slaap

Webinar Beter slapen

Beter slapen = beter presteren

Heeft iemand in je team al een tijdje een kort lontje? Moeite met concentreren? Komt er weinig uit zijn handen? Grote kans dat jouw medewerker niet goed slaapt. Dat kan zijn omdat hij te kort slaapt en/of omdat de kwaliteit van zijn slaap onvoldoende is.

Beter slapen is beter presteren

Slapen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het lang niet altijd. We begrijpen steeds meer van slaap. En het effect van slaap op fysiek en mentaal herstel. Steeds meer bedrijven realiseren zich hóe belangrijk gezonde slaap is. Want medewerkers die goed slapen, voelen zich beter. Ze hebben meer energie, zijn mentaal fit en presteren beter.

Hoe doen we dat?

Wij bij LIJV zijn slaapexperts. Onze gecertificeerde slaaptrainers zijn opgeleid aan de Sleepschool in Londen. Deze kennis, in combinatie met Acceptance & Commitment Therapy (ACT), zorgt voor slaaptrainingen met een uitgeslapen resultaat.

In het webinar Beter slapen leren we je medewerkers hoe slaap werkt, krijgen ze inzicht in hun slaapverstoorders en leren we ze met praktische tips hun slaap te verbeteren. In het webinar geven we ook een eerste aanzet tot het opstellen van een persoonlijk actieplan.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Slaap

Irma Leijten

Onze expert Slaap

Aline Kruit
Resultaat

Na de webinar hebben je medewerkers praktische handvatten om zelf hun slaapgedrag te verbeteren.

Waarom ?

In het webinar Beter slapen, gebaseerd op de bewezen effectieve Acceptance & Commitment Therapy, helpt LIJV medewerkers die beter willen slapen, beter willen presteren en zich fitter willen voelen.

Meer weten?

Wil je graag wat meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.