Mentaal fit
Online

E-coaching

Persoonlijke coaching in je eigen vertrouwde omgeving

Natuurlijk, als werkgever wil je graag dat je medewerkers topprestaties leveren, bruisen en het beste uit zichzelf halen. Maar wat als je medewerker niet zo lekker in zijn vel zit? Zich futloos voelt? Te weinig energie heeft om maximaal inzetbaar te zijn, thuis en op het werk. E-coaching van LIJV; persoonlijke coaching in de eigen vertrouwde omgeving, verhoogt de mentale veerkracht en zorgt dat je medewerker duurzaam inzetbaar wordt en blijft.

(Vitaliteits)coaching online

Je medewerker komt samen met de persoonlijke coach tot inzicht wat zijn of haar manier van leven en werken is. En hoe je medewerker daarin voor zichzelf zorgt, fysiek en mentaal.

Persoonlijke doelen

Hoe zou je medewerker het graag willen hebben? De coach inspireert je medewerker met kennis en ervaring, andere keuzes te maken voor zichzelf. En helpt de medewerker om concrete, haalbare stappen te zetten naar een vitaler en waardevol leven.

Acceptance & Commitment Therapy

In de persoonlijke coaching van LIJV gebruikt de coach wetenschappelijk onderbouwde coachtechnieken. De coaching-methode die we hanteren is ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Deze methode is bewezen effectief en helpt mensen om hun psychologische flexibiliteit te vergroten.

Jouw LIJV-expert

Trainer en ACT coach

Irma Leijten
Resultaat
  • Persoonlijke groei
  • De medewerker vertoont ander (gezonder) gedrag wat bijdraagt aan (weer) duurzaam en maximaal inzetbaar zijn én blijven
Waarom ?

Met bewezen effectieve persoonlijke coaching gebaseerd op Acceptance & Commitment Therapy helpt LIJV medewerkers, die niet lekker in hun vel zitten en hun mentale veerkracht willen vergroten.

Wil je weten of E-coaching iets voor je medewerker is? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.