Fysiek fit
Mentaal fit

72-uurs HRV-meting

Inzicht in je stress, energie en herstel

Je werk en privéleven vraagt veel van je. Dat is ook goed, zolang er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning. Maar focus jij je alleen op je ambities en prestatie, blijf je te lang doorgaan, dan wordt je herstelschuld te hoog. Veel gezondheidsklachten zijn terug te voeren op een verkeerde balans tussen inspanning en ontspanning. En de kans is groot dat jouw beleving verschilt met de werkelijkheid. Een 72-uurs HRV-meting is objectief en wetenschappelijk onderbouwt. 3 dagen nemen we je hartslag en je hartslag variabiliteit (HRV) op en meten we jouw balans tussen inspanning en herstel.

Inzicht in leefstijl en vitaliteit

Een 72-uurs HRV-meting is een goed gevalideerde, wetenschappelijk verantwoorde meting. Het geeft een gedetailleerd beeld over:

  • hoe actief je bent gedurende de dag
  • hoeveel stress je hebt en op welke momenten je meer of  minder stress hebt
  • hoeveel je beweegt en of dat voldoende is
  • de effectiviteit van je activiteit, haal je het maximale uit je (sport)oefeningen
  • hoeveel je herstelt en of je echt herstelt wanneer je aan het relaxen bent
  • jouw slaapkwaliteit
  • jouw vitaliteit, afname of toename tijdens de periode
Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Remco van der Graaf

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Resultaat

Een 72-uurs HRV-meting van LIJV geeft inzicht in de balans tussen jouw inspanning en ontspanning. Je krijgt een uitgebreide rapportage met resultaten die duidelijk inzicht geven in jouw vitaliteit. De resultaten worden besproken in een persoonlijk gesprek met een expert van LIJV. Zo leer je stressfactoren beter te herkennen en te managen, op een gezonde manier alles uit je dag te halen en goed te herstellen.

Waarom ?

LIJV biedt met een objectieve gevalideerde meting inzicht in de balans tussen jouw inspanning en ontspanning. Zodat je stress leert managen, je energie optimaal benut en op een goede manier herstelt.

Wil je wat meer informatie over Bedrijfszorg van LIJV, of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.