Fysiek fit
Mentaal fit
Slaap

Preventief Medisch Onderzoek

Hoe gezond en vitaal zijn jouw medewerkers?

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Bruisen ze van energie of zijn ze snel opgebrand? Hebben ze vaak last van fysieke klachten of werken ze fit naar hun pensioen? Als werkgever wil je graag weten hoe het is gesteld met het belangrijkste kapitaal in je organisatie; je werknemers. Met een PMO van LIJV krijg je inzicht in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers.

Wat is een PMO?

De afkorting PMO betekent Preventief Medisch Onderzoek en is een uitgebreide gezondheidscheck waarin aandacht is voor medische zaken, werkstress, leefstijl, fysieke belasting, slaap, etc. Omdat organisaties natuurlijk van elkaar verschillen is een PMO maatwerk. In een adviesgesprek bepalen we samen welke onderwerpen belangrijk zijn voor jouw organisatie. In elk geval bestaat de PMO uit een online test, fysieke test en terugkoppeling over de resultaten.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Remco van der Graaf

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Waarom een PMO van ?

Met een PMO van LIJV krijg je inzicht in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers en zet je een eerste stap in het terugdringen van ziekteverzuim.

Wil je wat meer informatie over een PMO van LIJV, of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.