LIJV Fysiotherapie Den Bosch is verhuisd!

LIJV Fysiotherapieen training in Den Bosch is verhuisd! Vanaf 10 juni zijn we terug op onze oude vertrouwde locatie in Den Bosch Zuid. We heten je welkom in een prachtige nieuwe praktijk aan de Chopinstraat!

Naast hele mooie behandelkamers en schitterende trainingszalen, introduceren we in Den Bosch ook een innovatief nieuw trainingsconcept: Smart fit met EGYM! EGYM is een circuit van slimme toestellen die met elkaar de ultieme persoonlijke training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam.

BioAge, bepaal je leeftijd, bepaal je leven

Hoe oud ben jij? Met EGYM BioAge ontdek je jouw echte leeftijd! De BioAge laat je intuïtief zien hoe je presteert in vergelijking met typische waarden voor jouw werkelijke leeftijd. Als jouw BioAge lager is, ben je al goed op weg. Als het hoger ligt, is er nog ruimte voor verbetering. Met de BioAge wordt het eenvoudig om te begrijpen hoe je door middel van training jonger kunt worden. Deze intuïtieve motivatietool laat in realtime je persoonlijke trainingsvoortgang zien, gebaseerd op de nieuwste sportwetenschappelijke inzichten. Meld je aan voor een intake en ontdek jouw biologische leeftijd!

Waarom ?
  • We doen waar we goed in zijn.
  • Samen kijken we naar wat wél kan.
  • We helpen je echt in contact te komen met jouw lichaam.
  • Ervaar welke wijsheden er in jouw lichaam verborgen zitten.

Praktijklocaties

Den Bosch
Chopinstraat 18
5216 EW Den Bosch

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.