Fysiek fit

Bedrijfsfysiotherapie

Structureel aandacht voor lekker werken

Krijgen je medewerkers nieuwe werkplekken of zitten ze letterlijk niet zo lekker op hun plek? Hebben ze vragen over een gezonde werkhouding? De bedrijfsfysiotherapeuten van LIJV zijn experts op het gebied van lekker en gezond werken. Ze ondersteunen je organisatie en je medewerkers waar nodig.

Voorkom verzuim

Je krijgt medewerkers die niet alleen lekker in hun vel, maar ook lekker op hun (werk)plek zitten. Hiermee voorkom je fysieke gezondheidsklachten en verzuim dat je handenvol geld kost.

Hoe doen we dat?

De bedrijfsfysiotherapeut loopt rond op de werkvloer, geeft tips en adviseert je medewerkers op het gebied van werkplek, werkhouding en werkwijze.

De aanpak van LIJV richt zich op groei van binnenuit. Naast een bedrijfsfysiotherapeutische rondgang, helpen we je medewerkers om naar hun eigen (werk)gedrag te kijken en daarvan te leren.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Remco van der Graaf
Bedrijfsfysio op maat

Elke organisatie is uniek. Bedrijfsfysiotherapie is dan ook maatwerk en wordt zo ingericht dat het voldoet aan jouw wensen.

Incompany

Je medewerkers hoeven de deur niet uit. Geen onnodige reistijd dus. De bedrijfsfysiotherapeut loopt op gezette tijden in jouw organisatie rond om je medewerkers op hun werkplek te bezoeken.

Waarom ?

De bedrijfsfysiotherapeut van LIJV helpt, door een vroegtijdige signalering van lichamelijke klachten, ziekteverzuim voorkomen. Een snelle behandeling van fysieke klachten zorgt voor een spoedig herstel. Wat resulteert in een vlotte en verantwoorde werkhervatting bij verzuim.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.