Fysiek fit

Bedrijfsfysiotherapie

Structureel aandacht voor gezond werken

Krijgen je medewerkers nieuwe werkplekken of zitten ze letterlijk niet zo lekker op hun plek? Hebben ze vragen over een gezonde werkhouding? De bedrijfsfysiotherapeuten van LIJV zijn experts op het gebied van lekker en gezond werken. Ze ondersteunen je organisatie en je medewerkers waar nodig.

Voorkom verzuim

Bedrijfsfysiotherapie is er voor medewerkers met fysieke gezondheidsklachten óf die lichamelijke klachten willen voorkomen. Je krijgt medewerkers die niet alleen lekker in hun vel, maar ook lekker op hun (werk)plek zitten. Hiermee voorkom je fysieke gezondheidsklachten en verzuim dat je handenvol geld kost.

Hoe doen we dat?

De bedrijfsfysiotherapeut loopt rond op de werkvloer, geeft tips en adviseert je medewerkers op het gebied van werkplek, werkhouding en werkwijze. De aanpak van LIJV richt zich op groei van binnenuit. Naast een bedrijfsfysiotherapeutische rondgang, helpen we je medewerkers om naar hun eigen (werk)gedrag te kijken en daarvan te leren.

Incompany

Je medewerkers hoeven de deur niet uit. Geen onnodige reistijd dus. Een persoonlijke bedrijfsfysiotherapeut loopt periodiek in jouw organisatie rond om je medewerkers op hun werkplek te bezoeken. Door een vroegtijdige signalering en snelle behandeling van fysieke klachten wordt verzuim voorkomen en zorgt het voor een vlotte en verantwoorde werkhervatting bij verzuim.

Maatwerk

Elke organisatie is uniek. Bedrijfsfysiotherapie is dan ook maatwerk en wordt zo ingericht dat het voldoet aan jouw wensen. Borg duurzame inzetbaarheid in je bedrijfsvoering en neem contact met ons op voor de mogelijkheden van Bedrijfsfysiotherapie Incompany.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Lotte van Zuijdam
Waarom ?

De bedrijfsfysiotherapeut van LIJV helpt, door een vroegtijdige signalering van lichamelijke klachten, ziekteverzuim voorkomen. Een snelle behandeling van fysieke klachten zorgt voor een spoedig herstel. Wat resulteert in een vlotte en verantwoorde werkhervatting bij verzuim.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.