Wie we zijn

Ons team is jouw team!

Nederland helpen om lekker te werken, dat is onze missie. Dit doen we met ons team van trainers en coaches verspreid over het hele land. Zij helpen jouw medewerker zich te ontwikkelen, zonder daar al te ingewikkeld over te doen.

Onze basiswaarden

Samen vooruit | Zelf | Géwoon doen/Gewoon dóen | Energiek

Met elkaar oplossingen vinden om vooruit te gaan, daar draait het om. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Zonder poeha en blabla. Geen “Ja, maar …”, wel “Ja, en …”.  Gretig en met liefde dingen doen. Daar staan we voor, daar gaan we voor. Samen met jou, jouw organisatie, de deelnemers aan onze trainingen en coaching, onze leveranciers en met elkaar.

De 5 van LIJV

Wij geloven dat zelfregie de sleutel is tot duurzaam presteren. Met elkaar oplossingen vinden en zelf verantwoordelijkheid nemen is our way of LIJV. En van inspirerende webinar tot persoonlijke coachsessie, wij geloven in onze 5 beloftes:

 1. We maken ’t je makkelijk

  In ons DNA zit dat snelheid, vriendelijkheid en afspraken nakomen vanzelfsprekend is. Van planning en interne communicatie tot de uitvoering.

 2. We doen gewoon

  We zijn altijd onszelf. We doen ons niet mooier voor dan dat we zijn of wat we kunnen leveren. Geen opsmuk, geen poeha… gewoon, gewoon.

 3. Unieke organisaties, unieke programma’s

  Geen organisatie is hetzelfde. Maatwerk is daarom heel normaal voor ons.

 4. De vonk van LIJV

  Het begint met een vonk. Wij, van LIJV, hebben die vonk. Met ons vakmanschap, enthousiasme en flinke portie positieve energie slaat die vonk zeker over.

 5. Je medewerker gaat het doen

  Als je lekker in je vel zit, kom je vooruit in het leven. Soms heb je daarbij een steuntje in de rug nodig. Wij zijn dat steuntje. Wij geven je praktische tools…Maar… hoe je het ook wendt of keert, jouw medewerker gaat het doen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.