Hacks

Tips van onze Lekker In Je Vel-experts

Nederland helpen om lekker te werken, dat is onze missie. Met onze nieuwe LIJV Hacks willen we bijdragen aan de ontwikkeling van jou en je medewerkers zonder daar ingewikkeld over te doen. LIJV Hacks zijn tips, weetjes of aandachtspunten die jouw werkende leven én dat van je medewerkers, net even iets makkelijker, beter of fijner maken.

LIJV Hack #1

#1 Leiding geven in een hybride werkomgeving

3 aandachtspunten
Steeds meer organisaties werken hybride. Medewerkers werken deels thuis, deels op kantoor. Leidinggeven aan een hybride team is een uitdaging. In deze allereerste LIJV Hack, 3 belangrijke aandachtspunten om - ook op afstand - jouw hybride team optimaal te laten presteren!

#2 Beter slaap-waakritme, beter presteren

3 tips
Jouw slaap-waakritme heeft niet alleen invloed op jouw slaap maar ook op je prestaties overdag! In deze LIJV Hack, legt Irma Leijten, slaapexpert bij LIJV, kort uit wat het slaap-waakritme eigenlijk is en geeft ze 3 tips hoe dit te verbeteren.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.