Podcasts

Luister en leer van onze Lekker In Je Vel-experts

Er is genoeg te vertellen over gezond(er) werken, je organisatie vitaal krijgen of houden en het duurzaam verbeteren van prestaties. Genoeg om een mooie podcast-serie te vullen. In al onze bescheidenheid dachten wij bij LIJV, wie kan dat beter dan wijzelf? In korte maar krachtige gesprekken beantwoorden we elke podcast een centrale vraag over een van de pijlers van LIJV; fysiek fit, mentaal fit en gezonde slaap.

En ze werkten nog lang hybride en gelukkig

Thuiswerken omdat het ‘moet’ is veranderd in thuiswerken omdat het kan en omdat we het willen. Paul van Haaren, expert mentale fitheid bij LIJV én young professionals van LIJV, Pleun Fleurkens en Marlou Drummen praten over: beloningsstofjes, wat is fijn en juist niet fijn aan thuiswerken, millennials, generatie x... In deze podcast krijg je antwoord op de vraag: hoe zorg je er als leidinggevende voor dat je medewerkers nog lang gelukkig en hybride en kunnen werken?
Podcast Beter presteren begint in bed

Beter presteren begint in bed

In deze LIJV podcast krijg je antwoord op de vraag: wat is de invloed van slaap op je prestatievermogen en hoe kun je deze verbeteren? Maino Remmers gaat in gesprek met Irma Leijten, trainer/coach en expert slaap bij LIJV en Ab Chakai, Business Manager innovatie en strategische partnerships bij verzekeraar Movir. Movir en LIJV zijn onlangs gestart met het initiatief Hallo Slaap, om mensen op een effectieve manier te helpen hun slaap te verbeteren.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.