Trainingen

LIJV + Lichaamsbewustzijn

Ontdek je lichaam

We leven in een tijd waarin er in toenemende mate (en vanaf een steeds jongere leeftijd) sprake is van mentale en/of fysieke problematiek en overbelasting. Het is hele dagen rennen, vliegen en weer opstaan. Vaak voor anderen. Nemen jij wel eens de tijd om te voelen hoe echt met je gaat? In samenwerking met Rotts Coaching bieden wij een unieke nieuwe cursus aan voor iedereen die echt in contact wil komen met zijn of haar lichaam: LIJV+ Lichaamsbewustzijn.

Weer lekker in je vel

Het Lichaamsbewust programma gaat verder dan dat je van Lijv gewend bent, vandaar de naam LIJV+. Het programma is voor iedereen die lekker in zijn vel wil komen te zitten of die nog lekkerder in zijn vel wil komen te zitten. Gedurende het programma ga je samen met 5 andere deelnemers op ontdekking in je lichaam. Je gaat ervaren dat jouw lichaam een grote leermeester is voor persoonlijke ontwikkeling en groei! In jouw lichaam zitten veel wijsheden verborgen. Met behulp van beweging en stretching kun je daar enorm veel uithalen. Bewegen is betekenis. Stretchen bevordert het groeiproces. Ga jij mee op ontdekking?

If you listen to your body when it whispers, you won’t have to hear it scream”

Karin Brekelmans, fysio-manueel therapeut, schouderspecialist en re-integratiecoach begeleidt het programma. Karin is naast haar werk voor LIJV sinds 1,5 jaar eigenaar van Rotts Coaching en werkt volgens de principes van NLP, ACT en embodied leadership. Daarnaast is ze momenteel in opleiding tot systemisch coach.

NLP is een methode waarmee het mogelijk is inzicht te krijgen in hoe iemand de werkelijkheid waarneemt en om dingen op andere manieren te bekijken. Het doel
van NLP is het begrijpen van dat wat je waarneemt en vervolgens je patronen hierop te veranderen. Het leidt tot inzicht en verandering met meer persoonlijke
effectiviteit, flexibele communicatie en veranderingen in denken en doen. ACT daarentegen is een gedragstherapie/training die helpt om op een flexibele manier om te

Meer LIJV-training

Naast het LIJV+ Lichaamsbewustzijnsprogramma hebben wij ook nog andere (soms seizoensafhankelijke) trainingen zoals Ontspanningstherapie, Pilates, Fysio fitness buiten en sportief wandelen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Jouw LIJV-experts
Karin Brekelmans

Karin Brekelmans

Begeleiding Lichaamsbewustzijn

Karin Brekelmans

Begeleiding Lichaamsbewustzijn
Waarom ?
  • We doen waar we goed in zijn.
  • Samen kijken we naar wat wél kan.
  • We helpen je echt in contact te komen met jouw lichaam.
  • Ervaar welke wijsheden er in jouw lichaam verborgen zitten.
Trainingslocatie

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.

LIJV is er voor jou
Hallo 👋 Hoe kunnen wij jou helpen?