Over ons

Bij Lijv draait het om jou

Al sinds 1 januari 2020 bundelen DBZ Fysio en Fysiotherapie en Handencentrum De Dommel, de krachten. Vanaf nu gaan wij de toekomst tegemoet met één nieuwe naam: LIJV. Met deze naam wordt kort en krachtig uitgedrukt waar wij voor staan en waar wij voor gaan.

LIJV staat namelijk voor Lekker In Je Vel. Als je lekker in je vel zit, voel je je goed. Soms maken lichamelijke klachten dit echter lastig. En dáár komen wij om de hoek kijken. LIJV voor jou is en blijft het vertrouwde adres voor de beste fysiotherapeutische zorg, handtherapie en training. Daar verandert niets aan. Want bij LIJV voor jou draait het, je voelt ‘m al aankomen, om jou!

Ons team

Wij zijn trots op onze collega’s en stellen ze graag aan jou voor. Bij hen ben je in goede handen. Up-to-date geschoold, gespecialiseerd maar wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is: zij hebben hart voor de mens, dus hart voor jou! Onze collega’s zijn betrokken en werken met passie en een glimlach. Wij zorgen ook goed voor elkaar. Want per slot van rekening: wanneer je niet goed zorgt voor jezelf kun je ook niet goed voor anderen zorgen. En dat is nou juist wat we zo graag doen!

Maak kennis met

Waarom ?
  • Bij LIJV draait het om jou;
  • Wij kijken verder dan je fysieke klacht;
  • Wij helpen je álles uit je lijf te halen;
  • En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt;
  • Met deskundigen in elk specialisme kijken we breed naar jouw gezondheid, vitaliteit en leefstijl;
  • Wij zijn dé expert in de regio op het gebied van fysiotherapie en handtherapie.

Meerdere behandellocaties

Fysiotherapie in Boxtel

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Fysiotherapie in Den Bosch

Den Bosch

Jacob van Maerlantstraat 100*
5216 JM Den Bosch

Vivaldistraat 8
5216 EL Den Bosch

*Tijdelijke locatie; Chopinstraat 18, Den Bosch wordt verbouwd

Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch
Afdeling plastische chirurgie A05
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ Den Bosch

De Fysio Online

Is een afspraak bij een van onze praktijken lastig voor je? Maak dan een digitale afspraak met LIJV (via de Fysio Online). We bespreken dan je klacht in een videobel-consult (in een beveiligde omgeving), soms is zelfs een digitale behandeling mogelijk.

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.

LIJV is er voor jou
Hallo 👋 Hoe kunnen wij jou helpen?