Afspraak online

Maak nu makkelijk zelf een afspraak

Online afspraak maken tijdelijk niet mogelijk

Onze excuses, maar het zelf inplannen van je afspraak is tijdelijk niet mogelijk. Wil je een afspraak maken dan kun je ons natuurlijk wel gewoon bellen, mailen of het contactformulier gebruiken.

Contact met 

Telefoon 085 – 006 4880

E-mail secretariaat@lijv.nl

Meerdere behandellocaties

Fysiotherapie in Boxtel

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Fysiotherapie in Den Bosch

Den Bosch

Jacob van Maerlantstraat 100*
5216 JM Den Bosch

Vivaldistraat 8
5216 EL Den Bosch

*Tijdelijke locatie; Chopinstraat 18, Den Bosch wordt verbouwd

Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch
Afdeling plastische chirurgie A05
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ Den Bosch

De Fysio Online

Is een afspraak bij een van onze praktijken lastig voor je? Maak dan een digitale afspraak met LIJV (via de Fysio Online). We bespreken dan je klacht in een videobel-consult (in een beveiligde omgeving), soms is zelfs een digitale behandeling mogelijk.

Klachtenregeling

Wij vinden de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk. We doen ons best om onze eigen hoge standaard elke keer weer te halen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over onze dienstverlening dan willen we dat graag van je horen. Laat het ons weten en we bespreken het graag met je. Lees meer over onze klachtenregeling.

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.

LIJV is er voor jou
Hallo 👋 Hoe kunnen wij jou helpen?