Contact

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je klachten aan bijvoorbeeld je hand, elleboog, nek, schouder of bovenrug? Wil je na een blessure weer helemaal terug naar je oude niveau? Of gewoon lekker wekelijks een uurtje pilates? Bij LIJV helpen je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.

Een eerste afspraak maken

Ben je voor het eerst bij LIJV? Het is eenvoudig om jouw eerste afspraak te maken. Je kunt ons natuurlijk bellen, mailen of het contactformulier gebruiken. Maar nog misschien nog handiger, je kunt ook direct online een afspraak inplannen. Via de link kies je makkelijk en snel voor je gewenste afspraak, locatie, datum, tijd en therapeut.

Een vervolgafspraak maken

Ben je al onder behandeling bij LIJV? Dan heb je inloggegevens om een eventuele vervolgafspraak in te plannen. Gebruik dan de link om een vervolgafspraak te maken.

Afmelden afspraak

Heb je al een afspraak staan, maar wil je deze annuleren? Geef dit dan uiterlijk 24 uur van te voren bij ons aan. Anders moeten wij helaas de kosten van de behandeling bij je in rekening brengen. Dus zorg ervoor dat je op tijd contact met ons opneemt om dit te voorkomen. Afmelden kan per mail (secretariaat@lijv.nl), telefonisch of met What’sApp (085-0064880) of via onderstaand contactformulier.

Contact met 

Telefoon 085 – 006 4880

E-mail secretariaat@lijv.nl

Meerdere behandellocaties

Fysiotherapie in Boxtel

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Fysiotherapie in Den Bosch

Den Bosch

Jacob van Maerlantstraat 100*
5216 JM Den Bosch

Vivaldistraat 8
5216 EL Den Bosch

*Tijdelijke locatie; Chopinstraat 18, Den Bosch wordt verbouwd

Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch
Afdeling plastische chirurgie A05
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ Den Bosch

De Fysio Online

Is een afspraak bij een van onze praktijken lastig voor je? Maak dan een digitale afspraak met LIJV (via de Fysio Online). We bespreken dan je klacht in een videobel-consult (in een beveiligde omgeving), soms is zelfs een digitale behandeling mogelijk.

Klachtenregeling

Wij vinden de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk. We doen ons best om onze eigen hoge standaard elke keer weer te halen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over onze dienstverlening dan willen we dat graag van je horen. Laat het ons weten en we bespreken het graag met je. Lees meer over onze klachtenregeling.

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.

LIJV is er voor jou
Hallo 👋 Hoe kunnen wij jou helpen?