Vitaliteit

Energieke medewerkers

De wereld verandert in een razend tempo. Wat gisteren nog goed was, moet vandaag beter en is overmorgen achterhaald. Dit vraagt veel van je medewerkers. Meebewegen in deze dynamiek is een uitdaging en voor sommige is het zelfs te veel gevraagd. Hun bevlogenheid neemt af, ze zijn moe en doen hun werk op de automatische piloot. Productiviteit en duurzaam goede prestaties staan onder grote druk. Je wilt dat je medewerkers goed kunnen omgaan met de dynamiek van continue verandering. Wat daarbij helpt zijn medewerkers die lekker in hun vel zitten en bruisen van de energie!

Vitaliteit op de werkvloer

Je wilt energieke medewerkers. En energiek ben je als je fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend in balans bent. En als je werkt in een omgeving waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Daarom is vitaliteit op de werkvloer iets wat je samendoet. Medewerker én leidinggevende.

Trainingen voor medewerkers en leidinggevenden

Wij helpen je organisatie om vitaal te worden en te blijven. Met onze op maat gemaakte trainingen voor medewerkers en leidinggevenden. Onze succesvolle trainingen hebben als basis bewustwording en duurzame gedragsverandering. We weten als geen ander dat gedragsverandering tijd kost. En dat borging in je organisatie een belangrijke succesfactor is. Daarom betrekken we leidinggevenden en management bij onze trainingen.

Vitaliteitscoaching

Wanneer je medewerker niet zo lekker in zijn vel zit, zich futloos voelt, te weinig energie heeft om maximaal inzetbaar te zijn, thuis en op het werk, kan een intake met een coach kan dan verhelderend zijn. Samen met de persoonlijke coach komt hij of zij tot inzicht wat zijn of haar manier van leven en werken is. En hoe je medewerker daarin voor zichzelf zorgt, fysiek en mentaal. Vitaliteitscoaching van LIJV verhoogt de mentale veerkracht en zorgt dat je medewerker duurzaam inzetbaar wordt en blijft.

Lekker in je vel kalender

Wil jij blijven meebewegen in de dynamiek van deze tijd, bruisen van energie en lekker in je vel zitten? Stap 1: download de LIJV Lekker in je vel kalender. Hang ‘m op en vergeet geen thema meer. Zo blijf je fysiek en mentaal in balans.

Meer weten? Onze experts mentale fitheid en fysieke belasting vertellen je graag meer over hoe jouw organisatie vitaal te krijgen en te houden. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Klantverhaal

Je gedrag is de basis voor een gezonde leefstijl
Lees nu
Inspanning en ontspanning

Blog

Tamagotchi effect
Lees nu

Interview

Gezondheid, vitaliteit en de liefde voor mensen bij Bernhoven
Lees nu

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.