Mentaal fit

Persoonlijke coaching

Meer plezier en energie in je werk en leven

Natuurlijk, als werkgever wil je graag dat je medewerkers topprestaties leveren, bruisen en het beste uit zichzelf halen. Maar wat als je medewerker niet zo lekker in zijn vel zit? Zich futloos voelt? Te weinig energie heeft om maximaal inzetbaar te zijn, thuis en op het werk. Vitaliteitscoaching van LIJV verhoogt de mentale veerkracht en zorgt dat je medewerker duurzaam inzetbaar wordt en blijft.

(Vitaliteits)coach

Een intake met een coach kan dan verhelderend zijn. Je medewerker komt samen met de persoonlijke coach tot inzicht wat zijn of haar manier van leven en werken is. En hoe je medewerker daarin voor zichzelf zorgt, fysiek en mentaal.

Persoonlijk actieplan

Hoe zou je medewerker het graag willen hebben? De coach inspireert je medewerker met kennis en ervaring, andere keuzes te maken voor zichzelf. En laat zien hoe een persoonlijk actieplan helpt om concrete, haalbare stappen te zetten naar een vitaler en waardevol leven.

Acceptance & Commitment Therapy

In de persoonlijke coaching van LIJV gebruikt de coach wetenschappelijk onderbouwde coachtechnieken. De coaching-methode die we hanteren is ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Deze methode is bewezen effectief en helpt mensen om hun psychologische flexibiliteit te vergroten.

Jouw LIJV-expert

Trainer en ACT coach

Irma Leijten
Van start

De intake duurt 1,5 uur.

Is extra coaching nodig om het energieniveau van je medewerker te herstellen of te verbeteren? Dan kan dat natuurlijk ook. Na de intake ontvang je van ons een offerte voor de vervolgsessies.

Waar vindt de vitaliteitscoaching plaats?

Op de werklocatie óf in Rosmalen. De keuze is aan jou.

Waarom ?

Met bewezen effectieve coaching gebaseerd op Acceptance & Commitment Therapy helpt LIJV medewerkers die niet lekker in hun vel zitten en hun mentale veerkracht willen vergroten.

Wil je weten of vitaliteitscoaching iets voor je medewerker is? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.