Mentaal fit

Mindful aan het werk

Rust in je hoofd

Je organisatie is volop in beweging. Er verandert veel, zowel intern als extern. De zekerheden en verwachtingen van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. Dat kan bij medewerkers zorgen voor onrust ‘in het hoofd’. Mindful werken zorgt voor meer focus, een hogere efficiëntie en meer creativiteit.

Mindful werken

Zowel op het werk als thuis zijn onze gedachten vaak bezig met de toekomst. “Ik moet die vergadering van vanmiddag nog voorbereiden”, “Awww, dat rapport moet morgen ècht af”.

Tijdens de training ‘Mindful aan het werk’ leren je medewerkers om hun aandacht aan het nu te geven. Wanneer je met aandacht in het hier en nu leeft/werkt, voel je je niet alleen mentaal fitter. Het is welbekend dat stress vaak ook fysieke gevolgen heeft.

Hoe doen we dat?

Je medewerkers maken kennis met de basistechnieken van Mindfulness. Hoe het trainen van aandacht hen helpt om meer focus te krijgen, minder te piekeren, betere keuzes te maken en betere oplossingen te vinden.

Jouw LIJV-expert

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Training op maat

Iedere organisatie is uniek en daarom gaan wij voor een training op maat, gebaseerd op jouw wensen en doelen.

Aanvullende modules

Naar behoefte kan de training mindful werken worden uitgebreid met individuele coaching.

Waar vindt het programma plaats?
  • De workshop vindt bij jou op locatie plaats.
Waarom ?

LIJV leert je medewerkers, die aan de slag willen met stressmanagement, mentale fitheid en persoonlijke groei, om in de hectiek en dynamiek van alledag, gebalanceerde beslissingen te nemen.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.