Lotte van Zuijdam

Trainer / Expert Fysieke Belasting

Lotte is trainer en LIJV expert op het gebied van fysieke en mentale belasting.

Bewegen niks op tegen, maar wel op de juiste manier! Aldus Lotte de arbeidsfysiotherapeut. Werken is gezond. “Er is sterk bewijs dat werk een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid kan bevorderen, ziekte kan helpen voorkomen en een actieve rol kan spelen in herstel na ziekte of uitval” (Professor Carel Hulshof, bijzonder hoogleraar Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde en Hoofd Polikliniek Mens en Arbeid). Lotte draagt graag bij aan je gezondheid, juist op het werk!

Lotte is niet bang voor een doortastende aanpak en helpt je graag met het bedenken van creatieve oplossingen. Ze onderkent de waarde van een goede relatie en is geduldig en zorgzaam in de omgang met anderen.

  • Haar motto is: als je iets doet, doe het dan goed.
  • You can’t stop the waves, but you can learn to surf (Jon Kabat-Zinn), dat doet Lotte dan ook graag letterlijk tijdens een heerlijke kitesurfsessie op zee.

 

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.