Mentaal fit

Werken tijdens de overgang

Een nieuwe balans

In ons land zijn bijna 2 miljoen werkende vrouwen ouder dan 45 jaar. Een leeftijdsgroep waarbij de overgang een rol gaat spelen. En dat gaat in de regel gepaard met vervelende klachten. Opvliegers die zich dag en nacht aandienen, stemmingswisselingen, gewichtstoename, slaapproblemen, onverklaarbare vermoeidheid… En dat alles in het decor van de voortdurende veroudering van het lichaam. Het valt niet mee om dat allemaal te accepteren.

In de interactieve training ‘Lekker blijven werken tijdens de overgang’ gaan we aan de slag met de herkenning en acceptatie van (overgangs)klachten en het vinden van de juiste balans om met plezier, zelfvertrouwen en energie te kunnen blijven werken en leven. Ook tijdens het leed dat de overgang heet!

Hoe doen we dat?

Door je medewerkers naar ‘binnen’ te laten kijken worden zij zich bewust van hun gedrag en gevoelens. Welke stress, emoties en gedachten zijn er en wat is het effect ervan op de kwaliteit van mijn leven? Met welke aanpassingen in mijn gedrag kom ik effectief tot het leven dat ik wil leiden? 
Tijdens een individueel coachgesprek zoomen we hier verder op in en krijgen je medewerkers nuttige en direct bruikbare tips om het (werkende) leven te leiden dat ze graag willen. Eventueel met wat aanpassingen.

Inhoud van de training

  • Online energietest
  • Groepsgewijze training van 3 uur (max. 12 deelnemers)
  • Persoonlijk overgangsplan
  • Invidueel coachgesprek
  • Remindermails

Waar vindt het programma plaats?

Bij jou op locatie (incompany).

Jouw LIJV-expert

Onze LIJV overgangscoach

Irma Leijten
Waarom ?

LIJV leert je medewerkers wat ze kunnen doen om grip te krijgen op de overgang en alle ongemakken die daarbij horen.

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.