Mentaal fit

Energiek aan het werk

Flexibel veranderen

Onze omgeving verandert razendsnel. Dat vraagt om snel schakelen en flexibel veranderen. En daarvoor hebben je medewerkers en je leidinggevenden energie nodig. Hoe vitaler mensen zich voelen, hoe beter ze presteren. En hoe minder ze verzuimen.

Energiek en vitaal

Energie en vitaliteit bestaan uit meer dan alleen gezonde voeding en beweging. Goed omgaan met stress, gefocust blijven en de bevlogenheid waarmee gewerkt wordt, zijn minstens zo belangrijk. Als je daar goed mee kunt omgaan krijg je rust in je hoofd en dat levert weer energie op.

Hoe doen we dat?

We maken programma’s op maat. Die passen bij jullie medewerkers en leidinggevenden. En bij jullie cultuur en organisatie. We geloven niet in trucjes. Wel in beproefde modellen en technieken op het gebied van gedragsverandering. We helpen jullie op weg. Zodat jullie daarna zelf vooruit kunnen om energiek en vitaal te zijn en te blijven.

Trainingsprogramma op maat

We maken een programma op maat. Afhankelijk van wat er nodig en gewenst is. 
Voor medewerkers kan dit bijvoorbeeld een workshop zijn van 3 uur: startend met een vitaliteitsscan en eindigend met een persoonlijk energiek actieplan.

Voor leidinggevenden maken we meestal meerdaagse programma’s. Waarbij dag 1 gaat over de vitaliteit van de leidinggevende. Dag 2 gaat over de vitaliteit van het team. Je krijgt inzicht in wat er speelt in het team. En je leert hoe je je team op weg kunt helpen. Zowel voor jezelf als voor je team maak je een energiek actieplan. Dag 3 is een terugkomdag. Waarbij aandacht wordt besteed aan hoe het gaat met jou en je team. En wat er nog nodig is om stappen te zetten.

Aanvullende modules

Naar behoefte kan de deze training worden aangevuld met individuele coaching.

Waar vindt het programma plaats?

  • Bij jou op het bedrijf (incompany)
  • Meerdaagse: externe locatie, incl. overnachting tussen dag 1 en dag 2
Jouw LIJV-expert

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren

Onze expert Fysieke Belasting

Lotte van Zuijdam
Waarom ?

LIJV leert je medewerkers en leidinggevenden, die het beste uit zichzelf willen halen, hoe grip te krijgen op hun energieniveau en eigen regie te nemen over werkplezier. Zo krijg je een team bevlogen medewerkers die maximaal presteren en minimaal ziek zijn.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.