Fysiek fit

Voeding en beweging

Doorbreek een ongezonde leefstijl

De leefstijl van je medewerkers is een keuze van hunzelf. Als werkgever kun je ze natuurlijk wel stimuleren en faciliteren als het om een gezonde leefstijl gaat. LIJV helpt jouw medewerkers bij het aanleren van een gezonde leefstijl die bij hun past.

Blijvend betere leefstijl

Tijdens de training Voeding en beweging gaan we aan de slag met de gedragsverandering die nodig is om de leefstijl van je medewerkers blijvend te verbeteren. We steken in op het belang van gezond eten en voldoende bewegen. Je krijgt medewerkers die letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel zitten én je voorkomt dat verzuim je handenvol geld kost.

Hoe doen we dat?

De aanpak van LIJV richt zich op groei van binnenuit. Naast inspiratie en praktische tools om aan de slag te gaan, helpen we je medewerkers naar hun eigen beweeg- en eetgedrag te kijken en daarvan te leren. Met onze integrale aanpak willen we bereiken dat medewerkers regie nemen over eigen hun gezondheid. Uitgangspunt is de vraag: ‘Hoe goed zorg ik eigenlijk voor mezelf?

Inhoud Programma Voeding en beweging

 

  • Motivatie vragenlijst.
  • 4 workshops van 2 uur, waarin we niet alleen kennis delen maar ook doelen stellen, terugkoppelen en reflecteren.
  • Een persoonlijk actieplan.
  • Een werkmap met opdrachten die jouw medewerkers helpen.
  • Een buddysysteem.
  • Certificaat van deelname.

Ook online mét persoonlijke coaching

De training Voeding en Beweging bieden we ook online aan. Deze bestaat uit: 4 workshops, waarin we niet alleen kennis delen maar ook doelen stellen, terugkoppelen en reflecteren; 2 individuele coachmomenten; 4 beweegmomenten met verschillende soorten beweging die uitgevoerd kunnen worden in de eigen omgeving (o.a. kracht, uithoudingsvermogen, mindfulness); en we versturen enkele reminder e-mails om de gedragsverandering te borgen.

Resultaat

Na de training weten je medewerkers wat nodig is om hun leefstijl blijvend te verbeteren. Én hoe ze dit realiseren. Zodat ze zich fitter en gezonder voelen.

Incompany

Je medewerkers hoeven de deur niet uit. De workshop Voeding en beweging vindt plaats bij jou op locatie, zodat iedereen na het programma weer lekker verder kan werken.

Training op maat

Iedere organisatie is uniek en maatwerk is heel normaal voor ons. We maken daarom graag een uniek programma’s gebaseerd op jullie wensen en doelen.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Lotte van Zuidam
Waarom ?

Met de integrale aanpak van LIJV, gaan je medewerkers aan de slag met gedragsverandering die nodig is om de leefstijl blijvend te verbeteren.

Van start
We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.