Klachtenregeling

Ben je niet tevreden? Laat het ons weten!

Wij vinden de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk. We doen ons best om onze eigen hoge standaard elke keer weer te halen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over onze dienstverlening dan willen we dat graag van je horen. Laat het ons weten en we bespreken het graag met je.

Mocht je na een gesprek met ons nog steeds niet tevreden zijn dan kun je eventueel een klacht indienen bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Zo’n klacht kan gaan over allerlei zaken. Je bent bijvoorbeeld niet goed geïnformeerd of je twijfelt over de behandeling. Er kan iets mis zijn gegaan of je wordt behandeld op een andere wijze dan je had verwacht. Uiteraard bespreken we zulke zaken natuurlijk graag zelf met je. Maar het is belangrijk dat je weet dat deze mogelijkheid bestaat.

Je hebt een klacht

Als wij er echt niet samen uitkomen, dan kun je dus een klacht indienen via het klachtenformulier van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal de klacht dan in behandeling nemen.

Hoe dien je een klacht in?

Meld een klacht eerst schriftelijk bij LIJV. Geef aan wat de aard van jouw klacht is, hoe en wanneer de klacht is ontstaan en bijvoorbeeld wat volgens jou een goede stap in de richting is om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Hopelijk komen we samen toch tot een oplossing. Als de klacht niet is opgelost, kun je via een formulier op de site van Stichting Keurmerk Fysiotherapie jouw klacht formeel indienen.

Contact met 

Telefoon 085 – 006 4880

E-mail secretariaat@lijv.nl

Meerdere behandellocaties

Fysiotherapie in Boxtel

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Fysiotherapie in Den Bosch

Den Bosch

Jacob van Maerlantstraat 100*
5216 JM Den Bosch

Vivaldistraat 8
5216 EL Den Bosch

*Tijdelijke locatie; Chopinstraat 18, Den Bosch wordt verbouwd

Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch
Afdeling plastische chirurgie A05
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ Den Bosch

De Fysio Online

Is een afspraak bij een van onze praktijken lastig voor je? Maak dan een digitale afspraak met LIJV (via de Fysio Online). We bespreken dan je klacht in een videobel-consult (in een beveiligde omgeving), soms is zelfs een digitale behandeling mogelijk.

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.

LIJV is er voor jou
Hallo 👋 Hoe kunnen wij jou helpen?