NVHT Najaarssymposium

Vrijdag 18 november hebben onze handspecialisten Anne Kraaijeveld-Trentelman en Mieke van der Steen een waardevolle bijdrage mogen leveren op het najaarssymposium van de NVHT Nederlandse Vereniging voor HandTherapie. Het thema was: Alles is stuk, wat nu? Multitrauma. Anne verzorgde deze dag 3 keer de grote trauma-quizen Mieke heeft een casusbespreking gehouden over een bijzonder meisje met een grote passie voor paardrijden. Wij zijn trots op Anne en Mieke! EN we zijn blij dat we onze kennis en ervaring vanuit het LIJV Handencentrum temogen delen! Meer weten over deze bijzondere casus? Houd onze pagina met cliëntervaringen in de gaten!

Waarom ?
  • Bij LIJV draait het om jou;
  • Wij kijken verder dan je fysieke klacht;
  • Wij helpen je álles uit je lijf te halen;
  • En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt;
  • Met deskundigen in elk specialisme kijken we breed naar jouw gezondheid, vitaliteit en leefstijl;
  • Wij zijn dé expert in de regio op het gebied van fysiotherapie en handtherapie.
Meerdere behandellocaties

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Den Bosch
Per 28-02-22, tijdelijk:
Jacob van Maerlantstraat 100
5216 JM Den Bosch

Chopinstraat 18, Den Bosch wordt verbouwd

Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch
Afdeling plastische chirurgie A05
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ Den Bosch

De Fysio Online

Is een afspraak bij een van onze praktijken lastig voor je? Maak dan een digitale afspraak met LIJV (via de Fysio Online). We bespreken dan je klacht in een videobel-consult (in een beveiligde omgeving), soms is zelfs een digitale behandeling mogelijk.

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.