LIJV+ programma Lichaamsbewustzijn

6 mei a.s. starten we in de praktijk met het eerste LIJV + programma! Lichaamsbewustzijn. Dit is een particulier tijdsgebonden beweegprogramma voor iedereen die lekkerder in zijn vel wil zitten.

Het Lichaamsbewustzijn programma gaat verder dan dat je van Lijv gewend bent, vandaar de naam LIJV+. Het programma is voor iedereen die lekker in zijn vel wil komen te zitten of die nog lekkerder in zijn vel wil komen te zitten. Karin Brekelmans, fysio-manueel therapeut, schouderspecialist en re-integratiecoach begeleidt het programma. Karin is naast haar werk voor LIJV sinds 1,5 jaar eigenaar van Rotts Coaching en werkt volgens de principes van NLP, ACT en embodied leadership. Daarnaast is ze  momenteel in opleiding tot systemisch coach.

If you listen to your body when it whispers, you won’t have to hear it scream”

Gedurende het programma ga je samen met 5 andere deelnemers op ontdekking in je lichaam. Je gaat ervaren dat jouw lichaam een grote leermeester is voor persoonlijke ontwikkeling en groei! In jouw lichaam zitten veel wijsheden verborgen. Met behulp van beweging en stretching kun je daar enorm veel uithalen. Bewegen is betekenis. Stretchen bevordert het groeiproces. Ga jij mee op ontdekking?

Het programma wordt gegeven op maandag van 17:00-18:00 uur op de volgende data: 6-13-27 mei, 3-10-17 en 24 juni en 1 juli 2024. Locatie is Molenpad 7B in Boxtel. De kosten bedragen € 200,- euro (incl. btw).

Mocht je meer informatie willen over wat we doen in het programma Lichaamsbewustzijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Woensdag 17 april, van 20:0-21:00 uur en vrijdag 19 april van 11:30-12:30 uur geven we ook een (gratis) presentatie over lichaamsbewustzijn (ook op onze locatie in Boxtel). Karin zal je tijdens deze  presentatie meenemen in het thema lichaamsbewustzijn. Voel je vrij om de presentatie bij te wonen, ook als je niet wilt deelnemen aan het programma.

Karin Brekelmans

LIJV-expert Lichaamsbewust

Karin Brekelmans
Waarom ?
  • We doen waar we goed in zijn.
  • Samen kijken we naar wat wél kan.
  • We helpen je echt in contact te komen met jouw lichaam.
  • Ervaar welke wijsheden er in jouw lichaam verborgen zitten.

Locatie beweegprogramma  Lichaamsbewust:

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.