Nieuws

DBZ en De Dommel zijn LIJV

Vanaf 1 november Lekker In Je Vel!

Al sinds 1 januari 2020 bundelen DBZ Fysio en Fysiotherapie en Handencentrum De Dommel, de krachten. De hoogste tijd om dit te onderstrepen met een naamswijziging. Op 1 november 2021 gaan wij de toekomst tegemoet met één nieuwe naam: LIJV Fysiotherapie en training. Deze naam drukt kort en krachtig uit waar wij voor staan en waar wij voor gaan.

Lekker in je vel

LIJV staat namelijk voor Lekker In Je Vel. Als je lekker in je vel zit, voel je je goed. Soms maken lichamelijke klachten dit echter lastig. Bij LIJV  draait het om jou, de cliënt. De LIJV experts helpen hun cliënten álles uit hun lijf te halen. Dat doen ze door ze te behandelen, trainen en coachen. Zo komen cliënten weer lekker in hun vel of blijven lekker in hun vel zitten. Ongeacht hun leeftijd.

Nieuw maar toch vertrouwd

De naamswijziging brengt voor patiënten geen merkbare veranderingen met zich mee. LIJV blijft het vertrouwde adres voor de beste fysiotherapeutische zorg, handtherapie en training. Daar verandert niets aan. Ook het Senioren Behandel Centrum blijft bestaan.

Een nieuwe visuele identiteit

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een opgefrist logo, de invoering van een kersverse pay-off en een gloednieuwe website. Na tientallen jaren wordt afscheid genomen van de kleuren oranje en blauw. Niet voor niets is ‘groen’ de basis voor de nieuwe visuele identiteit. Groen staat voor gezondheid, vertrouwen, stabiliteit en balans.

Waarom ?
  • Bij LIJV draait het om jou;
  • Wij kijken verder dan je fysieke klacht;
  • Wij helpen je álles uit je lijf te halen;
  • En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt;
  • Met deskundigen in elk specialisme kijken we breed naar jouw gezondheid, vitaliteit en leefstijl;
  • Wij zijn dé expert in de regio op het gebied van fysiotherapie en handtherapie.
Meerdere behandellocaties

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Den Bosch
Chopinstraat 18
5216 WE Den Bosch

Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch
Afdeling plastische chirurgie A05
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ Den Bosch

De Fysio Online

Is een afspraak bij een van onze praktijken lastig voor je? Maak dan een digitale afspraak met LIJV (via de Fysio Online). We bespreken dan je klacht in een videobel-consult (in een beveiligde omgeving), soms is zelfs een digitale behandeling mogelijk.

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.

LIJV is er voor jou
Hallo 👋 Hoe kunnen wij jou helpen?