Trainingen

Fysio fitness senioren

Lekker sporten onder begeleiding, ook als je ouder wordt

Een goede fysieke conditie zorgt voor een betere gezondheid, hoe jong of oud je ook bent. Bij LIJV helpen we je het beste  uit je lichaam te halen. We hebben verschillende trainingen om fysiek fit te worden en/of zo lang mogelijk te blijven. De Fysio Fitness Senioren kan je helpen om weer pijnvrij bewegen of een lichaamsfunctie te herstellen.  Kies ook voor LIJV als je wilt sporten onder begeleiding of wilt bewegen op basis van een persoonlijk oefenprogramma. Als je fysiek fit bent, zit je lekkerder in je vel, ook na de pensioengerechtigde leeftijd.

Fysio fitness voor senioren

Sporten en bewegen helpt je om lichamelijk en mentaal fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Het helpt je een goede conditie te behouden zodat je langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet. Fysio Fitness voor senioren duurt 1 uur en staat in het teken van balans, valpreventie, conditie, kracht en lenigheid. Tijdens de training gebruiken we fitnessapperatuur en losse oefenvormen. In een vast groepsverband werk je aan jouw conditie en fitheid. Niet alleen gezond maar ook gezellig!

Onze aanpak

Wanneer je aan Fysio Fitness Senioren deel wilt nemen, plannen we een intake van een uur om jouw gezondheid en conditie in kaart te brengen. We bespreken jouw persoonlijke wensen en doelen en maken een trainingsschema voor jou op maat. Daarna start je in een vaste groep die wekelijks op dezelfde tijd traint. Samen bewegen kan voor extra gezelligheid zorgen en ‘een stok achter de deur’ zijn.

Meer LIJV-training

Naast Fysio fitness hebben wij soms ook nog andere (soms seizoensafhankelijke) trainingen zoals Running fysiotherapie, Fysio fitness buiten en sportief wandelen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Kosten Fysio Fitness Senioren

Fysio Fitness Senioren wordt niet vergoed door jouw zorgverzekeraar maar betaal je zelf.

Jouw LIJV-experts
Paul Smulders

Paul Smulders

Begeleiding Fysio Fitness Senioren

Paul Smulders

Begeleiding Fysio Fitness Senioren
Pien van Bommel

Pien van Bommel

Begeleiding Fysio Fitness Senioren

Pien van Bommel

Begeleiding Fysio Fitness Senioren
Lars Smit

Lars Smit

Begeleiding Fysio Fitness Senioren

Lars Smit

Begeleiding Fysio Fitness Senioren
Waarom ?
  • Op een veilige manier bewegen met veel afwisseling en uitdaging.
  • Professionele begeleiding met een grote glimlach.
  • Veel oog voor blessurepreventie en directe tips.
  • Een vaste trainingsdag en – tijd.
Trainingslocatie

Boxtel
Molenpad 7b
5281 JV Boxtel

Bij LIJV helpen we je álles uit je lijf te halen. En wij zijn er voor jou als je even niet kunt doen wat je wel graag wilt. Dat doen we door je met kennis van jouw lichaam te behandelen, trainen en coachen. Zo kom je weer lekker in je vel of blijf je lekker in je vel zitten.

LIJV is er voor jou
Hallo 👋 Hoe kunnen wij jou helpen?