Aanmelden bedrijfszorg Mourik

Met een uitgebreid pakket van diensten ondersteunen wij je bij het voorkomen van verzuim en het bieden van de juiste begeleiding wanneer jij of je medewerker fysieke klachten, mentale klachten of slaapproblemen heeft. Zo heb je altijd goede (preventieve) zorg op het juiste moment.

Fysiek fit, mentaal fit en gezonde slaap

LIJV verzorgt voor Mourik zowel groeps- als individuele training en coaching op het gebied van fysieke gezondheid, mentale gezondheid en gezonde slaap. Zo voeren wij onder andere trainingen fysieke belasting,  duurzame inzetbaarheid bij fysiek zwaar werk, arbeidsre-integratietrajecten, werkplekonderzoeken en diverse workshops (op maat) uit.

Meld je aan

Meld je hier aan voor een intake fysiek, intake arbeidsre-integratie, werkplekonderzoek of workshop op maat; Fysiek fit, Mentaal fit of Gezonde slaap.

Waarom ?

Gezond en vitaal zijn. Zodat je lekker in je vel zit en niet uitvalt. Dat loont: tevreden en gezonde werknemers zijn bevlogen, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar. LIJV helpt je medewerkers door bewustwording, inzicht in het eigen eigen (werk)gedrag en ervarend leren. Zodat ze na een training of coaching weten hoe ze gezondheidsrisico’s van fysiek (zwaar) werk kunnen beperken, fysieke en mentale klachten kunnen voorkomen en snel (weer) aan de slag kunnen. Lees meer over onze trainingen, workshops en coachingstrajecten.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.