Aanmeldformulier videoconsult Rabobank

Zit je medewerker even niet zo lekker op zijn (werk)plek, vanwege lichamelijke klachten? Of wil je (preventief) een check om overbelasting te voorkomen? Geen probleem, wij helpen je. Ook op afstand! Kies voor een Werkplek Instructie Module Light online óf een Werkplek Instructie Module online.

Werkplek Instructie Module Light – online

De werkstijlscan is een korte screening van 30 minuten via een videoconsult voor medewerkers die lichte klachten ervaren of vragen hebben.
Investering: €75,00 btw-vrij

Werkplek Instructie Module – online

Het werkplekonderzoek is een screening van 60 minuten via een videoconsult voor medewerkers met fysieke klachten +  uitgebreide rapportage.
Investering: €195,00 btw-vrij

Videoconsult

Tijdens een videoconsult ziet én spreekt je medewerker een bedrijfsfysiotherapeut via een videoverbinding. Deze verbinding is extra beveiligd omdat er privacygevoelige gegevens worden besproken.

Waarom ?

LIJV helpt je medewerker bij het verbeteren van de werkplek, werkhouding en werkwijze. We geven inzicht in hoe je op een makkelijke manier gezond kunt werken. Zonder poespas.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.