Werkplekonderzoek & -training (online)

Zit je medewerker even niet zo lekker op zijn (werk)plek, vanwege lichamelijke (werk gerelateerde) klachten? Of wil je een check om overbelasting te voorkomen? Geen probleem, wij helpen je. Op locatie of op afstand! Kies voor een Werkplekonderzoek en -training of Werkplekonderzoek & -training online.

Werkplekonderzoek & -training (op kantoor of thuiswerkplek)

Een individueel werkplekbezoek van 60 minuten waarin we de (thuis)werkplek analyseren en adviezen geven voor een gezonde werkhouding en werkstijl.

Het werkplekonderzoek is in principe een eenmalig onderzoek. Zowel jij als je medewerker ontvangen een rapportage met concreet advies. Soms is het nodig om nog een keer langs te gaan. Dit doen we maximaal 2 keer.

Resultaat

Je medewerker heeft praktische handvatten om op een gezonde manier te werken en weet hoe hij/zij zelf de werkplek (ergonomisch) goed instelt.

Investering

Werkplekonderzoek & -training: € 375,00 excl. btw
1 vervolginstructie: € 270,00 excl. btw

Werkplekonderzoek & -training online

Een individueel werkplekonderzoek van 60 minuten via beeldbellen waarin de klachten, (thuis)werkplek, werkhouding en het herstelgedrag door een bedrijfsfysiotherapeut worden geanalyseerd.

In de regel is 1 videoconsult voldoende. Zowel jij als je medewerker ontvangen een rapportage met concreet advies. Soms is het nodig om een online vervolginstructie te plannen. Dit doen we maximaal 2 keer.

Videoconsult

Tijdens een videoconsult ziet én spreekt je medewerker een bedrijfsfysiotherapeut via een videoverbinding. Deze verbinding is extra beveiligd omdat er privacygevoelige gegevens worden besproken.

Resultaat

Je medewerker heeft praktische handvatten om op een gezonde manier te werken en weet hoe hij/zij zelf de werkplek (ergonomisch) goed instelt.

Investering

Werkplekonderzoek & -training online: € 225,00 excl. btw
1 vervolginstructie online: € 112,50 excl. btw

Waarom ?

LIJV helpt je medewerker bij het verbeteren van de werkplek, werkhouding en werkwijze. We geven inzicht in hoe je op een makkelijke manier gezond kunt werken. Zonder poespas.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.