Aanmeldformulier Vitaliteitsprogramma

(Nog) beter in je vel? Verbeter je vitaliteit!

Waterschapsbedrijf Limburg vindt het belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want zit je lekker in je vel, dan weet jij het maximale uit jezelf te halen. Zowel thuis als op je werk. Je kunt de wereld aan!

Jij stijgt graag een stap op de ladder van vitaliteit. De vitaliteitscoaches van LIJV zijn Lekker In Je Vel-experts en kunnen je hierbij helpen.

Dus, wil jij:

  • Een paar kilo afvallen?
  • Gezond(er) eten?
  • (Meer) sporten of bewegen?
  • Meer energie?
  • Beter leren ontspannen?
  • Beter slapen?
  • Óf je werk-/privé balans verbeteren?

Meld je dan aan voor vitaliteitscoaching.

Uitgebreide of verkorte intake

Voor het vitaliteitsprogramma WBL bieden we 2 verschillende intakes aan; een uitgebreide en een verkorte variant.

Uitgebreide intake

De uitgebreide intake (t.w.v. €240,-) duurt 1,5 uur. Tijdens deze intake kom je samen met de vitaliteitscoach tot een inzicht hoe jij het beste kunt werken aan jouw vitaliteit. Je krijgt verschillende adviezen waarmee je zelf aan de slag kunt. Dit kun je een vervolg geven door middel van vitaliteitscoaching of het vitaliteitsprogramma van LIJV.

Verkorte intake

Een verkorte intake (t.w.v. €160,-), van 1 uur bieden we aan wanneer je zelf al alternatieven of voorstellen hebt vanuit een voor jou bekende dienstverlener. Of je wanneer je op dit moment al bepaalde activiteiten doet die bijdragen aan je gezondheid en vitaliteit welke je graag wilt voortzetten of zelfs aanvullen. Dan brengt LIJV een advies uit aan jou en een beknopt advies aan WBL. De inhoud van de intake wordt niet besproken met WBL. Er wordt alleen gekeken of het past in het beleid van WBL en of het bijvoorbeeld via jouw zorgverzekering vergoed kan worden. Dit geeft de leidinggevende inzicht of dit geschikt is voor betaling uit jouw PBB.

Aanmelden voor het Vitaliteitsprogramma

Meld je aan via onderstaand formulier. LIJV neemt daarna contact met je op voor het plannen van een intake. Je kunt hiervoor terecht bij onze vitaliteitscoaches in Baarlo, Weert, Maasbracht, Heerlen, Venray of online.

Waarom ?

LIJV helpt je om vitaal te worden en te blijven. En vitaal ben je als je fysiek, mentaal, emotioneel en zingevend in balans bent. We geloven niet in trucjes. Wel in beproefde modellen en technieken op het gebied van duurzame gedragsverandering. We helpen je op weg. Zodat je daarna zelf vooruit kan.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.