Hogeschool Rotterdam

Aanmeldformulier Werplekonderzoek & Training

Beter op je plek

Op een verantwoorde manier werken is echt geen hogere wiskunde. Maar makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geven jou inzicht in hoe je op een eenvoudige manier gezond kunt werken. Zo zit je lekkerder op je (werk)plek zit én je voorkomt vervelende lichamelijke klachten.

Als medewerker van de Hogeschool Rotterdam kun jij je op deze pagina aanmelden voor een Werkplekonderzoek en Training (WPOT) van LIJV. Wanneer je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Deze afspraak duurt een uur. Onze bedrijfsfysiotherapeut komt dan naar jouw werkplek toe. Hij of zij stelt je een aantal vragen, observeert je werkplek en werkhouding en geeft je praktische adviezen. Er wordt ook een beknopt verslag gemaakt met deze adviezen. Na enkele weken zal een tweede bezoek gepland worden om de ingezette adviezen te evalueren. Er zijn voor jou of je afdeling geen kosten verbonden aan deze service.

Aanmelden Werkplekonderzoek & Training

Meld je aan via onderstaand formulier. LIJV neemt daarna contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Ik meld me aan voor een:

Waarom ?

Een werkplekonderzoek van LIJV is een uitgebreide analyse van de werkplek, werkhouding en werkstijl. Op de bouw, op school of in een zorginstelling, we komen overal waarbij werkplek en/of werkstijl een rol spelen bij fysieke gezondheidsklachten.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.