Aanmeldformulier intake arbeidsfysiotherapie

Heb je fysieke klachten, bijvoorbeeld rugpijn, nekklachten of schouderpijn? Deze klachten kunnen het gevolg zijn van je werk en/of jou in het uitvoeren van je werk beperken. Arbeidsfysiotherapie geeft inzicht in de fysieke problemen in relatie tot het werk.

Wat kun je zelf doen

Wij van LIJV zijn experts in gezond en veilig werken. En we helpen je graag inzicht te krijgen in je eigen (werk)gedrag. Een van onze basiswaarden is niet voor niets Samen vooruitMaar we geloven ook dat je Zelf veel kunt doen.

Voordat je je aanmeld voor een intake arbeidsfysiotherapie nodigen we je graag uit onze online ‘Hoe gezond werk jij’ test te doen. Ga naar de test voor Beeldschermwerk of Werk overig om te ontdekken hoe gezond jij werkt en ontvang direct praktische tips wanneer uit je antwoorden blijkt dat dat zinvol is. Bekijk eventueel ook onze video’s over werkhouding en het instellen van je werkplek.

Aanmelden voor een intake Arbeidsfysiotherapie

Vaak is er bij fysieke klachten meer nodig dan een praktische tip of werkplekinstructie. Dan helpen wij en CZ je natuurlijk graag! Meld je hier aan voor een intake met de arbeidsfysiotherapeut. Deze analyseert de problematiek en geeft advies over de inzetbaarheid en eventuele vervolgbehandelingen.

Waarom ?

LIJV helpt je bij het verbeteren van je werkplek, werkhouding en werkwijze. We geven je inzicht in hoe je op een makkelijke manier gezond kunt werken. Zonder poespas.

Wat verstaan we onder een goede werkhouding? Bekijk de video.

Wat zijn de belangrijkste handelingen voor het juist instellen van je werkplek? Bekijk de video.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.