Burn-out; lichamelijke ontregeling of tussen de oren?

Wanneer je deze pagina bezoekt, heb je hoogstwaarschijnlijk deelgenomen aan het webinar: ‘Burn-out; lichamelijke ontregeling of tussen de oren?’. Wil je nog eens teruglezen wat we in dit webinar hebben besproken? Download dan hier de presentatie van het webinar: Presentatie-Burn-out; lichamelijke ontregeling of tussen de oren?.

Na het webinar werd ons gevraagd: “We willen doorgaan op de ingeslagen weg. Kunnen jullie ons helpen de verkregen inzichten succesvol door te voeren in de praktijk van alledag?”.

Het antwoord is, zeker! We kunnen jouw organisatie zowel online als fysiek (afhankelijk van de geldende coronamaatregelen) ondersteunen. Zo bieden we verschillende trainingen aan ter voorkoming van werkstress burn-outklachten. Én training of coaching om al bestaande problemen op dat gebied te verminderen.

Globaal verzorgen wij de volgende mogelijkheden:

Inspiratie Training voor leidinggevenden

Leer werkstress en/of burn-outklachten bij je medewerkers vroeg te herkennen. Hoe herken ik signalen? Wat is mijn rol bij het voorkomen van burn-outklachten? En wat kan ik als leidinggevende doen?

Training voor medewerkers

Medewerkers met beginnende burn-outklachten, of die écht aan de slag willen met het thema werkstress bieden we (online) groepstrainingen en een coachingsessie om klachten te voorkomen.

Individuele coaching

Heeft je medewerker meer persoonlijke begeleiding nodig? Na een intake en een 72-uurs HRV-meting helpen we je medewerker met individuele coaching bij het vinden van een goede stress-/herstelbalans.

Inspiratie webinar burn-out preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Ook bij een burn-out. Dit webinar van 45 minuten is een eerste kennismaking met het thema burn-out preventie.

Voor al onze trainingen geldt dat we deze in overleg volledig afstemmen op jouw organisatie. Wanneer je een training inzet in de maanden juli of augustus, ontvang je 10% zomerkorting! Neem contact met ons op.

Lees hier meer over onze oplossingen. Wil je graag wat meer informatie? Of bespreek je liever de mogelijkheden van een incompany-training? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.