Coronavirus

Voorzorgsmaatregelen

Het coronavirus: wat betekent dit voor jouw organisatie als je een training of workshop van LIJV gepland hebt staan? Omdat jullie gezondheid en die van onze medewerkers voorop staat, nemen ook wij maatregelen wanneer nodig.

Richtlijnen RIVM

Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Hiermee wordt de kans om onopgemerkt het virus verder te verspreiden zo veel mogelijk voorkomen.

Dat betekent dat de trainers en coaches van LIJV dit advies van de RIVM zullen volgen. Wanneer zij last hebben van bovenstaande klachten kan het dus zijn dat een training, workshop of coachingssessie niet doorgaat. Je wordt daarover dan natuurlijk zo spoedig mogelijk geïnformeerd door ons Service Team. Andersom vragen wij jou ook, wanneer je bovenstaande symptomen vertoont, om een eventuele afspraak met een trainer/coach te verzetten.

Hygiënemaatregelen 

Wij dragen er zorg voor dat alle onze medewerkers waarmee je in contact kunt komen zich fit voelen en de nodige hygiënemaatregelen in acht nemen.

Wij hanteren standaardmaatregelen zoals:

  • Wij wassen onze handen met water en zeep;
  • Wij hoesten en niezen aan de binnenkant van de elleboog;
  • Wij maken gebruik van papieren zakdoekjes en handdoekjes.

Heb je een afspraak voor een Preventief Medisch Onderzoek dan is het daarnaast goed om te weten dat:

  • Ons schoonmaakbeleid is geïntensiveerd;
  • Wij continu gebruikmaken van schone handdoeken;
  • In de fitnesszaal alle apparatuur na elke gebruiker wordt schoongemaakt;
  • Wij alert zijn op ziekteverschijnselen bij onze klanten en collega’s.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.