Eerste hulp bij beter slapen

In 5 stappen weer heerlijk slapen

In vijf stappen weer heerlijk slapen. Klinkt dat onmogelijk? Niets is minder waar: iedereen kan beter leren slapen. En het mooie is: daar heb je niets voor nodig. Geen pillen, rituelen, speciale matrassen, of noem maar op.

In dit praktische boek helpen slaapexperts Aline Kruijt en Irma Leijten je om meer grip te krijgen op je immer actieve brein en te breken met verkeerde slaapgewoonten. Dankzij hun beproefde stappenplan slaap je vlotter in en blijf je ook doorslapen. Zo ligt ook voor jou een heerlijke nachtrust binnen handbereik.

Dit boek leert je stap voor stap een gezonde slaper te worden. De methode is gebasseerd op inzichten uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze effectieve vorm van gedragstherapie leert je flexibeler omgaan met slaap- of andere problemen in je leven.

Met het beproefde concrete stappenplan uit dit boek kun je je natuurlijke slaapritme terugvinden, zonder pillen, thee, slaaprobots, koptelefoons en strenge regels. Je zult ontdekken dat je niet steeds méér moet doen om te kunnen slapen, maar juist minder. Zodat je weer ruimte krijgt om lekker te leven in plaats van te óverleven.

Trainer / Coach / Expert Slaap

Irma Leijten

Trainer / Coach / Expert Slaap

Aline Kruit

Bestel jouw boek hier! Voor slechts € 16,99 dit super praktische boek om weer heerlijk te kunnen slapen. Vul onderstaand antwoordformulier in en wij nemen contact met je op.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.