Slaapproblemen? Eerste hulp bij Beter Slapen!

Slaapproblemen. Daar wil je van af.

Slaapproblemen? Het beproefde en concrete stappenplan in dit boek helpt je aan een goede nachtrust.

Je zit met een hoofd vol watten en donkere kringen onder je ogen op je werk. Het kostte je vanmorgen veel moeite om op tijd op te staan. Logisch, als je maar een paar uur hebt geslapen. Misschien heb je al van alles geprobeerd om weer goed te kunnen slapen, maar zonder resultaat. Dan heb je nu het juiste boek te pakken!

Dit boek leert je stap voor stap een gezonde slaper te worden. De methode is gebaseerd op inzichten uit Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze effectieve vorm van gedragstherapie leert je flexibeler omgaan met slaap- of andere problemen in je leven.

Met het beproefde en concrete stappenplan uit dit boek kun je je natuurlijke slaapritme terugvinden, zonder pillen, thee, slaaprobots, koptelefoons en strenge regels. Je zult ontdekken dat je niet steeds méér moet doen om te kunnen slapen, maar juist minder. Zodat je weer ruimte krijgt om lekker te leven in plaats van te óverleven!

Aline Kruit (links) is arts, ACT-trainer, -coach en -docent. Ze schreef eerder schreef het gewaardeerde boek Slapen is niets doen.

Irma Leijten (rechts), ACT-trainer en -coach, ontwikkelde de goed onthaalde onlinetraining ‘Beter slapen’ van Psychologie Magazine.

Beiden zijn als slaaptrainer verbonden aan Sleepwise, een onderdeel van LIJV. Daar toonden ze al vele mensen de weg naar een heerlijke en deugddoende nachtrust.

Het nieuwe boek van Aline en Irma is o.a. verkrijgbaar bij uitgeverij Lannoo en bij Bol.com.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.