Mentaal fit

Grip op werkdruk

Effectief ‘aan’ staan en je prestatievermogen verbeteren

Je organisatie is volop in beweging. Er verandert veel. Je kijkt op tegen een berg werk die alleen maar lijkt te groeien. Als er veel van je wordt gevraagd, is het belangrijk effectief en gefocust te werken. Aan de andere kant is het ook nodig goed te herstellen en mentaal fit te blijven. Grip te houden op de werkdruk.

Prestatievermogen verbeteren

Veel medewerkers zijn druk en staan te lang ‘aan’. Wanneer je het werk niet goed los kunt laten verlies je onnodig energie en ontstaat er ‘onrust in je hoofd’. In de training Grip op werkdruk zoomen we in op het verkrijgen van een juiste focus zodat je effectief aan staat en je prestatievermogen verbetert. Daarnaast leer je om juist ‘uit’ te kunnen staan en je werk op werk te laten. Je leert ook hoe mentaal herstel werkt. Effectief herstellen levert namelijk een hogere efficiëntie en meer creativiteit op.

Hoe doen we dat?

Zoals elke LIJV-training is de training interactief; we gaan samen op zoek naar je individuele verbeterpunten om meer grip te krijgen op werkdruk. Je leert:

 • hoe energiek je bent;
 • hoe de mentale energiebalans werkt;
 • hoe je beter kunt focussen;
 • hoe je mentaal effectief herstelt;
 • hoe je jezelf niet onnodig druk maakt;
 • verder krijg je praktische tips en ontvang je quick wins over effectief omgaan met werkdruk.
Jouw LIJV-expert

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Training

Iedere organisatie is uniek en daarom gaan wij voor een training op maat, gebaseerd op jouw wensen en doelen. Een gemiddelde training ‘Grip op werkdruk’ ziet er zo uit:

 • online test met persoonlijke feedback;
 • training van 3 uur op locatie (max. 12 mensen), OF 2 x 1,5 uur online (max. 8 mensen);
 • persoonlijk actieplan;
 • reminder e-mails.
Totaalaanpak

Deze training is gericht op medewerkers en maakt onderdeel uit van een totaalaanpak. De totaalaanpak bestaat uit: een intake, een kick-off sessie voor medewerkers, een training voor leidinggevenden, een training voor medewerkers, een individuele coaching en een aanpak om het thema te borgen binnen de organisatie.

Waar vindt het programma plaats?
 • De training vindt plaats op jouw locatie óf online.
Waarom ?

LIJV leert je medewerkers gefocust te werken, effectief mentaal te herstellen, mentaal fit te blijven en grip te houden op werkdruk.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.