Mentaal fit

Grip op werkdruk

Verbeter je prestatievermogen

Je organisatie is volop in beweging. Er verandert veel. Je kijkt op tegen een berg werk die alleen maar lijkt te groeien. Als er veel van je wordt gevraagd, is het belangrijk effectief en gefocust te werken. Aan de andere kant is het ook nodig goed te herstellen en mentaal fit te blijven. Grip te houden op de werkdruk.

Prestatievermogen

Veel medewerkers zijn druk en staan te lang ‘aan’. Wanneer je het werk niet goed los kunt laten verlies je onnodig energie en ontstaat er ‘onrust in je hoofd’. In de training Grip op werkdruk zoomen we in op het verkrijgen van een juiste focus zodat je effectief aan staat en je prestatievermogen verbetert. Daarnaast leer je om juist ‘uit’ te kunnen staan en je werk op werk te laten. Je leert ook hoe mentaal herstel werkt. Effectief herstellen levert namelijk een hogere efficiëntie en meer creativiteit op.

Hoe doen we dat?

Wij geloven dat zelfregie de sleutel is tot duurzaam presteren. Met elkaar oplossingen vinden en zelf verantwoordelijkheid nemen is our way of LIJV. Om een duurzame gedragsverandering te realiseren zodat medewerkers zelf de regie nemen in gezond werken, ontwikkelden wij een totaalaanpak voor fysieke belasting.

Totaalprogramma

In onze totaalaanpak werken we stap voor stap toe naar het beoogde resultaat.

Resultaat

Wij geloven dat onze totaalaanpak de ideale route is naar zelfregie om duurzaam te presteren zodat medewerkers grip houden op hun werkdruk en het prestatievermogen wordt verbeterd. Maar geen organisatie is hetzelfde en het kan zijn dat het voor jouw organisatie (voor nu) passender is om te kiezen voor een of enkele onderdelen uit het totaalprogramma. Daarnaast kan de werksituatie vragen om de toevoeging van andere thema’s, zoals slaap of fysieke fitheid. Maatwerk is heel normaal voor ons. We maken daarom graag een uniek programma’s naar jullie wens.

Incompany

Je medewerkers hoeven de deur niet uit. De training vindt plaats bij jou op locatie (of online), zodat iedereen na het programma weer lekker verder kan werken.

Jouw LIJV-expert

Onze expert Mentaal Herstel

Irma Leijten

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Waarom ?

LIJV leert je medewerkers gefocust te werken, effectief mentaal te herstellen, mentaal fit te blijven en grip te houden op werkdruk.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.