Fysiek fit

Hoe doorbreek je leeftijdsbarrières bij fysiek werk

Win een gratis workshop met het ouderdomservaringspak GERT

Het gezond blijven werken tot aan je pensioen bij fysiek (zwaar) werk kan een uitdaging zijn. Maar het is zeker haalbaar; met de juiste strategieën en aandacht voor je gezondheid. Medewerkers en leidinggevenden moeten zich bewust worden van het bestaan van leeftijdsbarrières en de schadelijke effecten ervan op de werkplek.

Win een workshop met GERT!

Bij LIJV geloven we dat zelfregie de sleutel is tot duurzaam presteren. Ervaringsleren is daarbij een belangrijk instrument. We helpen medewerkers naar hun eigen gedrag te kijken en daarvan te leren. Dat doen we onder andere met GERT. GERT staat voor GERonTologischeSimulator. Door dit ouderdomservaringspak te dragen, kunnen gebruikers de typische beperkingen en uitdagingen ervaren die ouderen dagelijks tegenkomen. Wil jij ook eens ervaren wat GERT met je doet, stuur ons dan een bericht!

Waarom jouw organisatie een workshop met GERT moet winnen

Ook jij kunt kennis maken met GERT. Helemaal voor niets. Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder je gegevens achter te laten en kort toe te lichten waarom jij vindt dat jouw organisatie wel een gratis workshop met GERT kan gebruiken.

Winactie

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.