Hoe doorbreek je leeftijdsbarrières bij fysiek werk

Gratis Whitepaper over fysiek werk en ouder worden

Het gezond blijven werken tot aan je pensioen bij fysiek (zwaar) werk kan een uitdaging zijn. Maar het is zeker haalbaar; met de juiste strategieën en aandacht voor je gezondheid. Medewerkers en leidinggevenden moeten zich bewust worden van het bestaan van leeftijdsbarrières en de schadelijke effecten ervan op de werkplek.

Download de whitepaper

De Experts Fysieke Belasting van LIJV beschrijven in deze whitepaper wat ‘ouder worden’ doet met de inzetbaarheid, wat de kracht is van een 50-plusser, hoe je aandacht kunt geven aan je gezondheid zodat je het vol kunt houden tot aan je pensioen, de 5 stappen die nodig zijn om leeftijdsbarrières te doorbreken én hoe ervaringsleren met behulp van een gerontologische simulator (ouderdomservaringspak) een effectief instrument is om bewustwording te vergroten met betrekking tot de uitdagingen van ouder worden en fysiek werk.

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang direct een downloadlink
Mock-up-Whitepaper-Hoe-doorbreek-je-leeftijdsbarrieres-bij-fysiek-werk

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.