Slaap

Slaapcoaching

Slaap weer, presteer meer!

Heeft iemand in je team al een tijdje een kort lontje? Moeite met concentreren? Komt er weinig uit zijn handen? Grote kans dat jouw medewerker niet goed slaapt. Dat kan zijn omdat hij te kort slaapt en/of omdat de kwaliteit van zijn slaap onvoldoende is.

Uitgerust aan de dag beginnen

Slapen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het lang niet altijd. We begrijpen steeds meer van slaap. En het effect van slaap op fysiek en mentaal herstel. Steeds meer bedrijven bieden hun werknemers slaaptraining aan. Want medewerkers die goed slapen voelen zich beter. Ze hebben meer energie, zijn mentaal fit en presteren beter.

Hoe doen we dat?

Bij LIJV hebben we experts op het gebied van slaap. Onze gecertificeerde slaapcoaches zijn opgeleid aan de Sleepschool in Londen. Deze kennis, in combinatie met Acceptance & Commitment Therapy (ACT), is de basis van waaruit wij coachen. ACT is bewezen effectief bij het oplossen van slaapproblemen. De essentie van goed slapen is niets doen. En dat ervaar je met ACT: je leert te stoppen met vechten en op een andere manier te kijken naar wat er is. En dat heeft ook een gunstig effect op andere aspecten van je leven.

Al onze slaaptrainers en coaches zijn ACT-gecertificeerd.

Slaapcoaching

In de 1-op-1 slaapcoaching ga je, samen met een van onze coaches, intensief aan de slag met jouw slaapprobleem. Na iedere sessie bepalen we samen of er een vervolg nodig is.

Aanvullende modules

Liever met een groep medewerkers aan de slag? Dat kan met onze ‘Goed slapen kun je leren’ groepstraining.

Waar vindt de slaapcoaching plaats?

Slaapcoaching bieden we aan op onze locaties in Rosmalen, Oosterbeek, Rotterdam, Meppel, Zwolle, Bunnik, Utrecht, Oegstgeest, Hoorn en Valkenburg (Limburg). Slaapcoaching bij jou op locatie is bespreekbaar.

Jouw LIJV-experts

Onze expert Slaap

Irma Leijten

Onze expert Slaap

Aline Kruit
Waarom ?

Met bewezen effectieve coaching gebaseerd op Acceptance & Commitment Therapy helpt LIJV medewerkers met slaapproblemen. Die beter willen slapen, beter willen presteren en zich fitter willen voelen.

Van start

Slaapcoaching start met een (telefonische) intake.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een (telefonisch) oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.