Mentaal fit

Virtual Relax

Effectief herstel, tussen de bedrijven door…

Om een mogelijke eerste vraag maar meteen te beantwoorden: wij verkopen inderdaad geen VR-brillen. En onze training is geen cursus Virtual Reality. Wat is de training Virtual Relax dan wel? In deze interactieve training leer je hoe je effectief kunt loslaten en ontspannen, met behulp van een virtual reality-bril.

Ervaringsleren met Virtual Reality

We zijn (lekker) druk op het werk en in ons privéleven. Je wilt graag ‘bij zijn’; geen ontplofte mailbox, je to-do lijst afgewerkt, op de hoogte zijn van het nieuws en vlot reageren op whatsapp en sociale media berichten. Daarbij wil je doelen halen, afspraken nakomen en je collega’s en klanten helpen waar mogelijk. Dat kan ertoe leiden dat écht ontspannen en ‘loslaten’ lastig is. Je bouwt dan geleidelijk spanning op; dat heb je waarschijnlijk niet eens echt in de gaten. Een verhoogd spanningsniveau wordt je nieuwe normaal, maar dat is op de langere termijn niet goed voor je. In deze training leer je hoe deze spanning opbouwt. Én hoe jij effectief kunt ‘loslaten’ en ontspannen. We gebruiken hiervoor, als belangrijk trainingsmiddel, virtual reality.

Hoe doen we dat?

Wij geloven dat zelfregie de sleutel is tot duurzaam presteren. Met elkaar oplossingen vinden en zelf verantwoordelijkheid nemen is our way of LIJV. In de Virtual Relax training geven we je inzicht in hoe spanning op kan bouwen, ook als je heel veel leuke dingen doet. Daarnaast stap je tijdens de training in een compleet andere wereld. Met behulp van onze wetenschappelijk gevalideerde VR brillen voel je hoe écht ontspannen werkt.

Resultaat

Na deze training hebben je medewerkers concrete handvatten om effectief te herstellen en je minder druk te maken op momenten dat dit niet helpt.

Incompany

Je medewerkers hoeven de deur niet uit. De training vindt plaats bij jou op locatie, zodat iedereen na het programma weer lekker verder kan werken.

Jouw LIJV-expert

Onze expert Mentaal Herstel

Irma Leijten

Onze expert Mentaal Herstel

Paul van Haaren
Waarom ?

LIJV leert je medewerkers gefocust te werken, effectief mentaal te herstellen, mentaal fit te blijven en grip te houden op werkdruk.

Van start

We starten altijd met een oriënterend gesprek om jouw hulpvraag en wensen in kaart te brengen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om vrijblijvend een oriënterend gesprek met je te plannen.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.