Vacature

Marketingcommunicatie stage- of afstudeeropdracht

Help jij LIJV met de marketing en communicatie van effectieve trainingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid?

Wie zijn wij

LIJV staat voor Lekker In Je Vel. LIJV traint en coacht medewerkers en leidinggevenden om gezond(er) te werken, prestaties duurzaam te verbeteren, verzuim te voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan. Nederland helpen om lekker te werken, dat is onze missie. Wij geloven dat zelfregie de sleutel is tot duurzaam presteren. Met elkaar oplossingen vinden en zelf verantwoordelijkheid nemen is our way of LIJV. En dat doen we voor en samen met spoorbedrijven, financiële instellingen, gemeenten, hogescholen, zorginstellingen…en nog heel veel meer!

Onze vraag

We zijn trots op onze trainers. Zij zijn experts op het gebied van mentaal herstel, fysieke belasting of gezonde slaap. Al onze trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. En ook niet onbelangrijk, we boeken er mooie resultaten mee. Heel veel klanten zijn dan ook bijzonder tevreden, dat blijkt keer op keer uit ons klanttevredenheidsonderzoek. We weten dat echter niet altijd effectief over de bühne te brengen. Daarom zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen om LIJV beter te positioneren en nóg sterker in de markt te zetten. O.a. met behulp van concrete effectiviteitscijfers.

Opdrachtomschrijving

We hebben alvast een (voorlopige) hoofdvraag geformuleerd: hoe kan LIJV de effecten/tevredenheid van het trainingsaanbod effectief communiceren om naar bestaande en potentiële nieuwe klanten om het marktaandeel te vergroten? We sparren graag met jou om tot een perfecte opdrachtomschrijving te komen. Onderdeel van de opdracht is ook om de bestaande data over tevredenheid/effectiviteit te analyseren en eventueel suggesties te doen hoe deze data slim ingezet kan worden in onze communicatie.

Is deze stage- of afstudeeropdracht jouw op het LIJV geschreven? Neem dan contact met ons op!

  • We maken graag een afspraak om elkaar te leren kennen, onze opdracht en jouw wensen te bespreken.
  • Bij LIJV werken we hybride, dus vanuit ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch (en tijdelijke locatie Berlicum) en vanuit huis.
  • Stuur een mail naar remco@lijv.nl
  • Of bel: 085 – 006 48 80 en vraag naar Remco van der Graaf.
Waarom ?

Met elkaar oplossingen vinden om vooruit te gaan, daar draait het om. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Onze basisvoorwaarden zijn niet voor niets:  Samen vooruit | Zelf | Géwoon doen/Gewoon dóen | Energiek. Wil jij deel uit maken van ons team, dan:

  • is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën;
  • werk je in een prima werksfeer met, al zeggen we ’t zelf, leuke collega’s;
  • is er aandacht voor training & ontwikkeling;
  • ooow, en niet te vergeten… is er vers fruit en echt goede koffie.

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.