Thijs Busser

Projectmanager Communicatie

Samen met Marlou en Esther, vormt Thijs ‘Team Communicatie’ binnen LIJV. Deze creatieve denker wordt superblij van het maken van steengoede content, in welke vorm dan ook. Enne… goede communicatie hoeft wat Thijs betreft niet saai zijn. Sterker nog, de gemiddelde hutspot moet het met heel wat minder jus doen. Hij managet en bewaakt onze LIJV-identiteit. Van het bepalen en uitwerken van de marcom-strategie tot het praktisch uitvoeren van de plannen.

Begin alleen niet over ‘hobbies’ want dan gaat het echt alleen maar over basketbal. Gelukkig, voor hem, is hij de enige met die hobby bij LIJV. In het land der blinden is eenoog koning, en dus kan hij heerlijk zijn gang gaan met hele en halve waarheden over deze “mooiste sport van de wereld”. Een motto hebben we tot dusver niet uit zijn mond horen komen. Maarrr…hij komt (en gaat) steevast op de fiets. Da’s dan wel weer LIJV; practice what you fiets! Thanks Elke 😉

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.