LIJV podcast – En ze werkten nog lang hybride en gelukkig

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Dat vraagt snel schakelen en flexibel zijn. Daarvoor hebben medewerkers en leidinggevenden energie nodig, zodat ze gelukkig kunnen blijven werken. We komen uit een hectische periode. Thuiswerken, Teams-vergaderingen, online onderwijs… Inmiddels is ‘hybride werken’ de nieuwe realiteit. 

Nog lang gelukkig en hybride werken, hoe doe je dat?

Thuiswerken omdat het ‘moet’ is veranderd in thuiswerken omdat het kan en omdat we het willen. In deze podcast gaat Maino Remmers in gesprek met Paul van Haaren, expert mentale fitheid bij LIJV én young professionals van LIJV, Pleun Fleurkens en Marlou Drummen; Zij praten over: beloningsstofjes, wat is fijn en juist niet fijn aan thuiswerken, millenials, generatie x…In deze podcast krijg je antwoord op de vraag: hoe zorg je er als leidinggevende voor dat je medewerkers (en in het bijzonder de millennials in de organisatie) nog lang gelukkig en hybride en kunnen werken?

Lees hier meer over onze trainingen, workshops en coachingstrajecten. Wil je graag wat meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.