Fysiek fit

Gezond beeldschermwerk

Staar je niet blind

Zitten je medewerkers, druk als ze zijn, erg lang achter hun beeldscherm? Zonder pauze en zich nauwelijks bewust van hoe ze zitten? Dan liggen fysieke klachten op de loer. LIJV leert je medewerkers de gezondheidsrisico’s van beeldschermwerk herkennen, beperken en voorkomen.

Ziekteverzuim voorkomen

Met onze training Gezond Beeldschermwerk geven we jouw medewerkers inzicht in gezond (werk)gedrag en praktische handvatten om dit zelf toe te passen. Dat betekent minder kans op klachten en/of verzuim dat je handenvol geld kost.

Hoe doen we dat?

De aanpak van LIJV richt zich op groei van binnenuit. Naast voorlichting en instructie over gezond werken achter de computer, geven we je medewerkers inzicht in hun eigen (werk)gedrag en bieden we ze de kans daarvan te leren. Met de praktische tips en tools die de medewerkers tijdens het programma krijgen, hebben en houden zij grip op hun gezondheid.

Gezond thuiswerken

Werken je medewerker (ook) thuis? Ook online leren we je medewerkers de gezondheidsrisico’s van beeldschermwerk herkennen, beperken en voorkomen. Via een webinar en beeldbellen geeft de bedrijfsfysiotherapeut van LIJV uitgebreid advies over gezond thuiswerken. Daarbij beantwoordt hij of zij vragen omtrent klachten, de (thuis)werkplek, de werkhouding en het herstelgedrag. Je medewerkers  krijgen praktische werkplek- en werkhoudingsadviezen en gerichte hersteloefeningen

Jouw LIJV-experts

Onze expert Fysieke Belasting

Merle Heijmans

Onze expert Fysieke Belasting

Remco van der Graaf
Waarom ?

LIJV helpt ziekteverzuim te voorkomen door je medewerkers inzicht te geven in hun eigen (werk)gedrag om daarvan te leren. De bedrijfsfysiotherapeut van LIJV geeft praktische werkplek- en werkhoudingsadviezen en gerichte hersteloefeningen, zodat je medewerkers op een gezonde manier werken, ook als ze thuis aan de slag gaan.

Wil je wat meer informatie over de training Gezond Beeldschermwerk van LIJV, of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zitten jouw medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek - letterlijk en figuurlijk. Dat uit zich in meer werkplezier, meer motivatie, meer betrokkenheid, betere prestaties en een duurzamere inzetbaarheid.